NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Elszaladt a balesetet okozó sofőr Körmenden

Egy roncs-szerű Forddal lökött falnak egy Opelt hajnalban. A Fordnak feltehetőleg utasa is volt, aki a jelek szerint kifejelte a szélvédőt az ütközéskor.

Hajnalban ébresztette hangos csattanás az Ady utca néhány lakóját. Mire kimentek a házból, addigra már csak két összetört autót találtak az utcán, ráadásul az okozó autója úgy nézett ki, mint ha lopott lenne. Elszaladt a helyszínről a balesetet okozó Ford vezetője, a rendkívül rossz állapotban lévő autó az Ady Endre utcában haladt a Hunyadi utca felé, amikor letörte egy út szélén parkoló Skoda tükrét, majd belehajtott egy szintén parkoló Opel hátuljába, amit egy kerítésnek lökött.

Elmenekült a sofőr Körmenden
fotó: Tánczos Mihály

A sofőr ezután kiszállt a járműből és kereket oldott A Fordnak feltehetőleg utasa is volt, aki a jelek szerint kifejelte a szélvédőt az ütközéskor. Ő sem várta meg az összetört autók tulajdonosait, vagy a rendőröket. A helyszíni szemle teljes útlezárás mellett zajlott. A Fordot első ránézésre ellophatták, indítókulcs helyett ugyanis összekötött vezetékeken és csavarhúzón akadt meg az autóba benézők szeme, de úgy tudjuk, hogy az autót így adta el az előző tulajdonosa, a jármű pedig még nincs átíratva.

Elmenekült a sofőr Körmenden
fotó: Tánczos Mihály

Az irányjelző kar és egyéb alkatrészek sem a balesetben törhettek le, valószínűleg ezek hiánya nem zavarta a hajnalban autókázó sofőrt. Még tartott a helyszíni szemle, amikor rendőrautók érkeztek egy társasházhoz az Ady utca végéhez. Valószínűsíthető, hogy a hajnali esettel kapcsolatban keresték a sofőrt a rendőrök.

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : N* h*ll*d, t* *zt*n n*m v*gy s*mm*. *nny*r* b*g*tt p*s*st m*r r...
Európai Bizottság: nyárig be kell oltani a felnőtt lakosság 70 százalékát
miki1950 : H* *gy*lt*l*n l*sz n*l* h*llg*t*. ...
Vidnyánszky Attila is indít osztályt jövőre az SZFE-n
miki1950 : *g*sz *gysz*r**n n*m t*d*m m*g*lln*, h*gy * f*lk*nfb*n f*lt*tt k...
Podcast Feiszt Györggyel: Miért nem tudják a szombathelyiek, hogy gazdag kultúrájú, nagy múltú városban élnek?
miki1950 : M*g j*, h*gy n*m *n d*nt*k b*rk* h*ly*tt *s! D* *tt*l m*g h* v*l...
„Nagyon szerencsétlen, amikor beleszól a politika” – Egy szombathelyi orvos a kínai vakcináról
miki1950 : *kk*r* h*ly*s*g*t *rt*l, h*gy cs*k r*v*d*n. * f*d*ss m*gt*lt*tt*...
Tiltakozik az ellenzéki szövetség a kormány „büntetőhadjárata” ellen