NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Nem volt hajlandó találkozni Lovasi Andrással az általa okozott baleset egyik áldozata

A zenészt még mindig rémálmok gyötrik. Most új eljárás indul ellene, ugyanis kiderült, hogy a másik autó sofőrje maradandó fogyatékosságot szenvedett. Akár évekig is elhúzódhat a tárgyalás.

A zenész a Blikk nek mesélte el miként dolgozta fel a történteket, valamint, hogy mit érzett, amikor múlt héten kiderült, az első fokon lezárult ügyben perújítást indítványozott az ügyészség.

Lovasi András elmondta, hogy pánikolt, amikor kiszállt és látta, hogy a másik autó sofőrje elájult, nagyon megijedt: „ Nem értettem, hogy okozhattam én a balesetet. Pár nappal később visszamentem a helyszínre, hogy megértsem, mi is történt, hol hibáztam. Végül a rendőrségen mutatták meg a térfigyelő kamera felvételeit, akkor lett tiszta minden. Rutinból vezettem, megosztott volt a figyelmem, és nem mértem fel, hogy mennyire veszélyes ez a kereszteződés.

fotó: Bonyhádi Zoltán

Lovasi éppen egy főpróbára ment, a telefonja ki volt hangosítva, próbálták elmagyarázni neki, hogy merre menjen, közben figyelte a navigációt, és mivel nem volt ismerős a környéken, benézett egy lámpát.

A beleset után a zenész próbált beszélni a két áldozattal. A hölgytől bocsánatot kért, amit el is fogadott. A férfival telefonon többször beszélgett, de ő nem akart találkozni vele. Lovasi elmondta, hogy: „ Természetesen tiszteletben tartottam a döntését. Megértem, hogy mérges rám, és lehet, hogy én is így reagálnék hasonló helyzetben, de én tényleg segíteni szerettem volna.

Lovasi azt is elárulta, hogy „ Máig vannak rémálmaim a balesetről. Újra átélem, ahogy nyílik a légzsák, ahogy száll belőle a por, szinte hallom a csörömpölést, a törést, szóval lassan dolgozza fel az ember, ha ilyen történik vele.

A zenész idén februárban elfogadta a korábbi indítványt, azaz elismerte a felelősségét. Egy évre visszaadta a jogosítványát és részletekben fizeti a 225 ezer forintos büntetését. Most lánya és felesége fuvarozza.

Lovasi nem örült neki, hogy ért véget az ügy, de tudta, hogy: „ benne volt a pakliban. Utólag is sajnálom, hogy nem tudtunk mediációs eljárás keretein belül megegyezni, mert én szerettem volna segíteni. Talán mindenki jobban járt volna, ha kifizetem a kártérítést.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mikornyicki: *z *g*z l*nn* *kk*r, h* l*nn* f*lyt*t*s*. *tt *z*nb*n m*gsz*n*k ...
„Újperintben sikerült ismét nagyot alkotni” – Furcsa megoldás a bicikliúton
fgzb: " D*m*kr*c**" " Gl*b*l*z*c**" " N*mz*t* ...
Szakértő: amiről Orbán beszél, az kvázi a világ lezárása
okoska1122: R*m*l*m v*gr* *z *x*m!!...
Frontálisan ütközött két autó Hegyhátsálnál
TheOldBarbers: *nny*r* *z*rt n*k*d s*ncs *g*z*d. * k*r*kp*r *t * f**tt*l p*rh*z...
„Újperintben sikerült ismét nagyot alkotni” – Furcsa megoldás a bicikliúton
mikornyicki: *k*s p*ld*j*, h*gy m**rt k*ll*n* m*n. Kr*ssz v*zsg* * k*r*kp*r*s...
„Újperintben sikerült ismét nagyot alkotni” – Furcsa megoldás a bicikliúton