NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Előadások híján mókás videókkal szórakoztatnak a Weöres Sándor Színház színészei

Ha már bizonytalan időre nélkülöznünk kell a színházat, most így próbálnak kompenzálni. Garantáltan mosolyt csalnak az arcokra!

A november 9-én életbe lépett új járványügyi szabályok szerint általános rendezvénytilalmat vezettek be, így a színházaknak is be kell zárniuk, első körben december 10-ig.

2020.11.09. 20:29

December 10-ig minden előadás elmarad a szombathelyi Weöres Sándor Színházban

/ kultúra /
Kivéve a november 10-i előadást. A színház közleménye.
Aztán hogy utána mi lesz, az még a jövő zenéje.

Mindenesetre annak ellenére, hogy az előadások elmaradnak, nem unatkoznak túlságosan a színészek, hiszen a próbák továbbra is folynak és online előadások is vannak a tarsolyukban. Amikor pedig éppen ráérős idejük van, rövid, poénos videókkal rukkolnak elő a színház hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán.

Azt például, hogy az Ádám almáira korábban megvásárolt jegyeket december 4-ig lehet visszaváltani, mert újabb előadásra nem lesznek érvényesek, Horváth Ákos közölte a nézőkkel. Stílszerűen almákkal a kezében, egy fa alatt ülve.

Kelemen Zoltán rendkívüli híradóval jelentkezett, melyben elmondta, az operatív törzs felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy az élet halálos, ezért mindenki készüljön a legrosszabbra. Na meg persze jött a maszkhasználat fontossága is, hogy Donald Trump még mindig nem ismerte el vereségét. A legfontosabb pedig, hogy a színház 2020. november 6. és december 31. között lejáró ajándékutalványainak beválthatósági idejét 2021. január 31-ig meghosszabbították.

„Nincs előadás, elmarad a Pogánytánc. Persze, hogy elmarad, mert zárlat van, zárlat! Mi lesz a jegyesekkel, meg bérletesekkel? Meg a színészekkel?” – fakadt ki Lábodi Ádám.

Antal D. Csaba pedig az igazgatói irodába kalauzolt el bennünket, ahova, mint mondja, nem könnyű ám bejutni. Egyébként itt játszódik A Grönholm-módszer, melyben ő játssza Carlost. De hogy miként alakítja? Azt egyelőre nem tudjuk meg, de azt mondja, nem kell csüggedni, lesz még grönholmozás! Hiszen volt, van, és lesz előadás!

Hajmási Dávid fütyörészve árulta el, hogy a legtöbb darabbal ellentétben a Pál utcai fiúk elmaradt előadásait pótolni fogják és az ezekre megvásárolt jegyeket sem kell visszaváltani, mert a fiúk mindenáron szeretnénekmajd találkozni a nézőkkel, amint a járványhelyzet engedi.

Major Erik is próbálta egy kicsit viccesen köríteni a szomorú hírt: az Equus elmaradt vagy le nem játszott előadásait sajnos nem tudják a későbbiekben pótolni. De jó hír, hogy készült felvétel a darabról és a bérletes nézők meg is kaparinthatják ennek a linkjét.

Azokra az előadásokra, melyek elmaradnak vagy sajnos nem tudnak később pótolni, a megvásárolt jegyeket december 4-ig lehet ajándékkártyára beváltani vagy visszaváltani a színház jegypénztárjában, ugyanis újabb előadásra nem lesznek érvényesek.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

syracusa: N*m gy*kr*n? M*rt sz*r*nt*t*k * p*p** *zr*d C-17 v*s** h*l *ll*m...
Nem gyakran látni ilyen monstrumot a magyar légtérben
Macoka: * k*m**n*k *nny* k*nylm*, *s b*zt*ns*g* *l*ktr*n*k*v*l v*nn*k f*...
Közutas dolgozó vesztette életét az M1-esen, miután egy bolgár kamion csapódott be a munkaterületre
gyemantcsiszolo: N*k*d m*nd*nk* f*s*szt*, *k* n*m * sz*ls*b*l k*mm*n*st* d*m*j*t ...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés
Paulus_Maior: *bb*l *s l*tsz*k: K*S *MB*R, *szt' *GR*LN** K*LL......
Mit is jelent a Hende Csaba által meghirdetett Szombathely 300 program?
gyemantcsiszolo: J*l k**v*lt*zt*d m*g*d *gy *l*lv*s *l*tt , h* h* ! :-) S*ksz*...
400 forint fölé kúszhat egy kiló kenyér ára