NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Elindult az ellenzéki előválasztás hivatalos honlapja

Összegyűjtöttek egy helyen minden lényeges dolgot.

Mivel egy országos szintű előválasztás újdonságnak számít Magyarországon, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd rendkívül fontosnak tartja, hogy a választók és a sajtó számára is minden fontos információ rendelkezésre álljon. Ennek érdekében pedig létrehozták az elovalasztas2021.hu weboldalt, melyet az Országos Előválasztási Bizottság a jövőben folyamatosan frissíteni fog az előválasztáshoz kapcsolódó információkkal – derül ki az ellenzéki összefogás lapunkhoz is eljuttatott közleményéből.

Az oldalon fent vannak az előválasztás legfontosabb technikai részletei, így példáuul az előválasztás időrendje, vagy a jelöltté és jelölőszervezetté válás feltételei. Ezek mellett olvasható a hat párt vezetője által, decemberben tett értéknyilatkozat is, valamint azok a közös kiállások, javaslatok, melyeket a hat párt vezetői és képviselői tettek az elmúlt időszakban.

Az ellenzéki előválasztás első fordulóját egyébként 2021. szeptember 18. és 26. között rendezik meg, a másodikra pedig október 4. és 10. között kerül sor.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés