NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Olvasóink segítségét kérjük: elhajtott a baleset okozója Szombathelyen, valószínűleg hamis a rendszáma is

Nyaralni indult a vétlen sofőr, de ennek most lőttek.

Tart a helyszíni szemle a szombathelyi Brenner Tóbiás körúton, miután egy Opelbe belehajtott egy ismeretlen, de feltehetőleg Volkswagen típusú, sötét színű autó. A vétkes sofőr szinte azonnal elhajtott a helyszínről.

Egy szemtanú felírta a rendszámát, de ez nagy valószínűséggel hamis, ugyanis nem tartozik egyetlen egy járműhöz sem, amit azonosítani lehetne. Ezért kérjük olvasóinkat, hogy aki péntek délután 3 óra környékén látott egy összetört elejű, sötét színű, feltehetőleg Volkswagen típusú személyautót, vagy azóta látta Szombathelyen és környékén, az jelezze a rendőrségnek.

Az Opelt vezető férfi nyaralni indult és éppen egy gyalogost akart átengedni a zebrán, amikor megtörtént a baj. A gyalogos szerencsére még nem indult el, különben elütötték volna, a másik kocsi ugyanis fékezés nélkül nekiment az Opelnek, melynek komolyan megrongálódott a hátulja – tulajdonosa hozzájárult a rendszám megmutatásához.

fotó: TM

Valószínűleg készült felvétel is a balesetről, így keresni fogják a rendőrök az elkövetőt, aki az ütközés után gázt adott, és a Kálvária utca irányába elhajtott. Az Opel vezetőjének idő kellett, mire felocsúdott a történtekből, így nem tudta rendesen megnézni a másik autót.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

jobboldal: Sz*nj*t*k *z *g*sz! ...
Az Egyesült Államok alelnöke kiment a Pride-ra
jobboldal: 17 -*s! M*jdn*m *ls*rt*m m*g*m. D* m**rt k*ll *j*bb *lt*s *m*k*r...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
Katka: M*gt*n*lt*d * f*d*sz l*ck*t? ...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
miki1950 : V*l*b*n n*ncs*n*k *gysz*r* h*lyz*tb*n, d* n*m cs*d*, h*sz*n *ly*...
Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik
Katka: M**rt n*m k*r*lt v*ssz* * k*t p*ng p*ng *szt*l? K* ny*lt* l*?...
Ez nagyon menő! Jó hely lett Szombathely szívében a felújított sportliget