NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Elhajtott a helyszínről az idős asszonyt elütő piros Ford Szombathelyen

A szombathelyi Bem József utcában húzódott öbölbe egy Nissan, hogy a vezető mögött ülő 75 év körüli asszony kiszállhasson. Ekkor ütötte el egy érkező Ford.

Több szemtanúja is volt egy közlekedési balesetnek, ahol a gyalogost elütő sofőr a baleset után nem sokkal elhajtott a helyszínről. Az egyik szemtanú kérdésünkre elmondta, hogy az ütközés pillanatát és előzményét nem látta, a fékcsikorgásra és hangos puffanásra fordult hátra. Ekkor látta az autó mellett elhajtó tűzpiros járművet és  a Nissan alá beeső asszonyt.

Elhajtott a Ford
fotó: Tánczos Mihály

A férfi úgy ítélte meg, hogy a Ford el akar hajtani a helyszínről, ezért elé állt és megállította, majd mondta a kissé furcsán viselkedő sofőrnek, hogy elütött valakit.

A Ford vezetője kiszállt és a szemtanúk elmondása alapján billegő járással odament a Nissanhoz és váltott pár szót az autónál lévőkkel, majd visszament az autójához, azzal az ürüggyel, hogy félreáll az útból.

Elhajtott a Ford
fotó: Tánczos Mihály

A korábban említett szemtanú próbált szólni egy járművezetőnek, hogy álljon a Ford elé, nehogy elhajtson, de ezzel elkéstek, a férfi beült a Fordba és a Rohonci út felé elviharzott. A szemtanúk pontos rendszámot tudtak adni a rendőröknek, akik keresik a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyó autóvezetőt.

Információink szerint a földre zuhanó idős asszony nem szenvedett súlyos sérülést. A Ford jobb oldalán az egyik szemtanú szerint betört a szélvédő, mások viszont csak hátulról látták az autót, így ezt nem tudták megerősíteni.

Hozzászólások (9)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : N* h*ll*d, t* *zt*n n*m v*gy s*mm*. *nny*r* b*g*tt p*s*st m*r r...
Európai Bizottság: nyárig be kell oltani a felnőtt lakosság 70 százalékát
miki1950 : H* *gy*lt*l*n l*sz n*l* h*llg*t*. ...
Vidnyánszky Attila is indít osztályt jövőre az SZFE-n
miki1950 : *g*sz *gysz*r**n n*m t*d*m m*g*lln*, h*gy * f*lk*nfb*n f*lt*tt k...
Podcast Feiszt Györggyel: Miért nem tudják a szombathelyiek, hogy gazdag kultúrájú, nagy múltú városban élnek?
miki1950 : M*g j*, h*gy n*m *n d*nt*k b*rk* h*ly*tt *s! D* *tt*l m*g h* v*l...
„Nagyon szerencsétlen, amikor beleszól a politika” – Egy szombathelyi orvos a kínai vakcináról
miki1950 : *kk*r* h*ly*s*g*t *rt*l, h*gy cs*k r*v*d*n. * f*d*ss m*gt*lt*tt*...
Tiltakozik az ellenzéki szövetség a kormány „büntetőhadjárata” ellen