NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Elcsíptük Mark Zuckerberget, miközben barnasörözött Budapesten

Budapesti tudósítónk a metrón kapta a fülest, meg sem állt az Ankertig.

A közösségimédia-pápa magyarországi látogatásától remeg a fél internet, fővárosi tudósítónk éjszaka el is veszítette kicsit a fejét, és trollkodott egy mélyről jövőt egy januárban felbukkant fotóval . Azt azonban még ő sem gondolta, hogy mindezt fél nappal később jóvá teheti, hiszen egy súgás nyomán az egyik kedvelt szabdtéri szórakozóhelyen, az Ankertben kötött ki kedden, valamennyivel fél hat után.

Zuckerberg testőrei az egyébként éppen szokatlanul üres hely előterében foglaltak helyet, ő maga feleségével beült egy fedett részre, ahol önfeledten csiviteltek, és egy félig teli barnasörös poharat hagytak maguk után (vagyis rohamosan távoztak innen is - a 444.hu felvételén szintén nem úgy tűnnek, mint akik nagyon lassú tempóban akarják befogadni a Duna nyújtotta látványt, alighanem már megtapasztalták, milyen az, amikor gyanús alakok lihegnek a nyakukon). Kollégánknál pont nem volt teleobjetív, de a képre kattintva az megnövekedik - sőt, mutatunk utána egy belenagyítottat is.

fotó: Unger András
fotó: Unger András

Ez pedig a Budapesten ejtőző dollármilliárdos félbehagyott söre:

fotó: Unger András

Feltűnő egyébként - ahogy azt éjjeli cikkünkben is jeleztük -, hogy Zuckerberg véletlenül sem a cigányhegedűs-turistás helyekre talál be a Váci utca tágabb aurájában, hanem kifejezetten azokba, ahol a trendekre fogékony budapesti fiatalok is rendre megfordulnak. Vagy kapja a drótot, vagy egyszerűen csak tudatosan összeszedegette magának, hogy mik a 2013-ban aktuális forráspontok (ami igazából nem meglepő egy bármilyen 29 éves fiataltól). Ha ez így van, már most merünk tippelni egy A38-as látogatást is.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

szemtanú: K*r*cs*ny k*ntr* P*st* *t* *r*g*k *tth*n*. ...
Karácsony Gergely elkérte a kormány által nem lehívott EU-s vakcinákat Budapestnek
halfarkas: H* v*l*k* *zt m*ndj* n*k*d h*gy *z *sz*d*rt sz*r*t, n* h*dd *l; ...
Feljelentést tesznek Müller Cecília ellen hivatali visszaélés miatt
halfarkas: Gr*z* fr*z*s*k c*m* *l*mz*s*nk*t *lv*sh*tj*k...:))) *z*rt *tt, ...
Ön mit gondol arról, hogy Orbán Viktort a kínai vakcinával oltották be?
halfarkas: T* *gy *cht* F*d**t* v*gy! *d* sz@rsz, *h*nn*n * b*l*d*t t*m*k....
Orbán Viktor levelet írt Manfred Webernek: kiléphet a Fidesz a Néppárt frakciójából
halfarkas: :))) *z j*!:)...
Napi Müller: Orbán példamutatásának fontosságát hangsúlyozta