NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

Egyetlen migráns elfogásából csinált képgalériát a rendőrség

Valószínűleg a hátuk közepére hiányzik az egész, de ha parancs, akkor parancs.

A szombathelyi augusztus 20-i

2018.08.20. 15:16

Hőség és politikai szűzbeszéd a szombathelyi augusztus 20-i ünnepségen

/ közélet 11 hsz. /
ünnepség szónoka idén Melega Miklós volt. A levéltárigazgató – és nem mellesleg az október 14-i időközi választás kormánypárti jelöltje – vitatható de vállalható konzervatív beszédet
2018.08.20. 15:16

Hőség és politikai szűzbeszéd a szombathelyi augusztus 20-i ünnepségen

/ közélet 11 hsz. /
mondott Szent Istvántól Ottlik Gézáig, és amikor már úgy tűnt, hogy megússzuk az aktuális szólamok nélkül, a végén azért csak becsúszott egy kis kultúra- és határvédés.

Hogy a levéltárigazgatónak felhívták-e a figyelmét, hogy jó lenne, ha ilyesmiről is esne szó, vagy ő maga érezte azt, hogy bekívánkozik egy ilyen szál is, azt nem tudom. Igaz, annyira nem lógott ki a lóláb, mint a megyei napilapnál, ahol is a választások előtt fizetett hirdetésbe hozták, hogy a Lajtán túl éppen miféle gonoszságokat művelnek a bevándorlók.

Hogy a rendőrséget mi mozgatja a migránsos hírek intenzív és kiemelt publikálására, arra van tippem: szerény véleményem szerint egyszerűen parancsba kapják.

Amennyire tudom, egy átagrendőrnek ezer más gondja-baja van, még akik a migránsokat kergetik a határon, azoknak is. (Tessék csak beszéni velük privátban, meglepő dolgokat mondanak.)

Na szóval el tudom képzelni, hogy az az egész migránsosdi annyira hiányzik nekik, mit üveges tótnak a hanyattesés, de ha az a parancs, hogy produkálni kell valamit, akkor nincs nagyon mit tenni.

Mindenestere a Police.hu oldalán folyamatosan ketyeg a migránsszámláló (egy héten átlag egyszer van fogás), és a hírek közé is igyekeznek minél több migránsost belekeverni.

Kattintson a képre az izgalmas ásotthalmi migráns elfogásához!
fotó: Police.hu

A rendőrségi igyekezet egyik gyöngyszemébe szombat délután futottam bele. A Csongrád megyei rendőrök nemcsak egy írást , de külön képgalériát is szenteltek annak az albán férfinak, akit Ásotthalomnál tartóztattak fel.

A férfi „magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz” – írják. Ami – ha jól értem - annyit jelent, hogy áttették a kerítés túloldalára.

Az eset mellesleg módfelett zavaros. Ha tényleg albán a jó kondiban levő, tetovált úriember, akkor miért nem sétál be útlevéllel, mint a többi honfitársa? Minden bizonnyal megvan rá az oka, de akkor tényleg migráns-e vagy valami egészen más?

Mondanám, hogy nem értem én ezt az egészet, hogy a napi ezer rendőrségi ügy közül miért pont ezt az albán fószert fotózták meg galériába, csak sajnos értem. Nagyon is jól értem. Szerintem önök is.

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Szup: * p*lg*rm*st*r *s k*l*t*g*th*tn* *t*n*n*zn* * sz*nv*n*ln*k, m*g ...
Nincs rossz zene, csak kevés pia? A pénteki Szentivánéj zenei felhozatala próbára tette a füleinket
jeremias: M*jd j*v*r* * K*t*r* VB. *tt *zt*n l*h*t t*rd*p*ln* m*g sz*v*rv*...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
kisbodoccs: Sz*v*rv*ny*s? H*h*h*h*h*h* N*gy*n t*k*s*k *z*k * n*m*t*k! K*cs...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
Rőzsike : M*st *z k*m*ly? *z m*r t*bb m*nt v*cc. V*z* *z*k n*m ny*gsz*n*k....
Új, multifunkcionális sportcsarnok épülhet Körmenden
anatra: *z *gy f*k* n*ws l*v*g. ...
Szijjártó Péter: Globális fake news-kampány zajlik Magyarország ellen