NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Egy nap hárman buktak meg Vas megyében ittas vezetéssel, ketten balesetet is okoztak

Egyikük megszegte a kijárási tilalmat is.

A három sofőr közül kettő vezetői engedéllyel sem rendelkezett, egy pedig a kijárási tilalmat is megszegte.

Szombathely

A rendőrök 2021. április 15-én, a kora délutáni órákban Szombathelyen, a Söptei úton igazoltattak egy vassurányi gépjárművezetőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A férfi a vezetői engedélyét nem tudta átadni a rendőröknek, mivel azzal nem rendelkezett. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon a sofőrrel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Körmend

Anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek a körmendi rendőrök 2021. április 16-án, 1 óra körüli időben Körmenden, az Akác utcában . A helyszíni intézkedés során a balesetet szenvedett sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, ezért vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A jármű vezetőjét további mintavételre előállították. A helyi férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett. Vele szemben a kijárási tilalom megszegése, engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Körmendi Rendőrkapitányságon.

Jánosháza

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a celldömölki rendőrök 2021. április 15-én, a délutáni órákban Jánosházán, a Jókai Mór utcában , ahol egy személyautó csapódott a vízelvezető árokba. A helyszíni intézkedés során a gépjármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre és orvosi ellátásra kórházba szállították. A balesetben a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Celldömölki Rendőrkapitányság. A baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h**b* m*ntr*zz*k f*ly*m*t*s*n h*gy *lt*tt *gy*n*gy f*rt*z, *tt*l...
A járványtagadók hirtelen elkezdtek maszkot viselni, hogy megvédjék magukat a beoltottaktól
elbandi: j*h h*t *k* cs*k * m*d**b*l t*j*k*z*d*k *zt *r*k m*gl*p*t*s*k. :...
„Ötször át kellett ülnöm, és a kalauz is beszólt” – Egy egészségügyi dolgozó az ingyenes utazás tortúrájáról
belabo: S*jn*l*t*s *z *s*t, v*l*j*b*n *zt m*t*tj*, m*nny*r* t*j*k*z*tl*n...
Meghalt a férj, a bank hagyatéki számlára rakta át a pénzét, amihez az özvegy most nem férhet hozzá
elbandi: > cs*k s*m*n j*nn* *gy k*rm*ny, *m*ly*k n*m r*b*lj* sz*n*sz*t *z...
A NER emberei köröznek a volt balatonberényi gyermeküdülő fölött
belabo: *k*n*k k*t*l*z* f*z*tn* * h*lyj*gy*rt, *z n*h*zm*ny*zh*t*, h*gy ...
„Ötször át kellett ülnöm, és a kalauz is beszólt” – Egy egészségügyi dolgozó az ingyenes utazás tortúrájáról