NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Egy életveszélyes, két súlyos sérült az éjszakai sárvári háztűzben

A tűzoltók oxigénmaszkban hozták ki az eszméletlen sérülteket a házból.

Úgy tudjuk, hogy italozás után keletkezett tűz szombat éjjel Sárváron, a Berzsenyi Dániel utcában, egy családi házban. Információink szerint a szemközti kocsma egyik vendége vette észre, hogy hatalmas füst tör elő a házból, és innét hívták a tűzoltókat is.

Három ember sérült egy sárvári háztűzben
fotó: Nyugat.hu

A tűzoltók nagyon hamar a helyszínre érkeztek, de addigra a ház egyik helyisége már teljes terjedelmében égett, innét három embert oxigénmaszkban, eszméletlen állapotban hoztak ki, őket a mentők stabilizálás után a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. Két ember súlyos sérüléseket szenvedett, egy ember – a ház tulajdonosa -, pedig életveszélyes égési sérüléseket szerzett a tűzben. Az arca, a mellkasa és a válla is megégett, információink szerint vasárnap Szombathelyről a győri kórház égési osztályára szállították. Az utómunkálatok során a háztetőt is meg kellett bontani, hogy az itt izzó részeket is el tudják oltani.

Három ember sérült egy sárvári háztűzben
fotó: Nyugat.hu

A házban három férfi lakott, a tulajdonos két, egyébként hajléktalan férfit fogadott oda, az ő szobájukban, a ház utca felőli részén keletkezett a tűz. Úgy tudjuk, hogy aznap este a három férfi nem kevés alkoholt fogyasztott, előfordulhat, hogy ez is közrejátszott abban, hogy tűz keletkezett, és abban is, hogy nem tudtak időben kimenekülni a házból. A tűzoltók tűzvizsgálati eljárás során fogják tisztázni a tűz keletkezésének körülményeit.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

OhneGetzi: *v*nt* m*x. k*t *lk*l*mm*l *z *gy t*k j* *tl*t sz*r*nt*m. T*rm*...
A kormány egymillió forinttal támogat minden falunapot
OhneGetzi: K* * t*k*m *lv*sg*tj* *zt b*rm*k*r *s? *gy V*kt*r k*p s*kk*l h*...
Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
miki1950 : P*nt*s*n! * m*gy*r n*p 80%- * *n**p*rt*! *z *rb*n k*sm*sk* *hh*...
Magyarország kilép az Unióból vagy Orbán elbukik? Mi lehet a vége az EU-val folytatott harcnak?
miki1950 : R*m*l*m, l*tn*kn*k *s k*v*l* v*gy! N*h*gy cs*l*dn*m k*llj*n b*n...
26 választókerületben dőlhet el a jövő évi választás, Szombathely is köztük van
OhneGetzi: J*bb*n t*lj*s*t......
Orvoshiány miatt leállt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztálya