NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Egy biciklisfutár felvette, ahogy a Ferenciek terénél rendőrautóba csapódik egy Toyota

Péntek délután történt az a baleset, amit egy biciklisfutár rögzített.

A városi közlekedésnél sajnos sokszor előfordul, hogy autósok úgy hajtanak be egy kereszteződésbe, hogy azt már nem tudják időben elhagyni, emiatt történt baleset tegnap is a Ferenciek terénél. Az egész esetet pedig rögzítette egy kerékpáros fejkamerája – szúrta ki az Index.hu a videót.

A Courier’s Life – Egy Futár Élete youtube csatornájára feltöltött felvételen jól látszik, hogy a rendőr nem használt megkülönböztető fény- vagy hangjelzést és zöld jelzésen hajtott be a kereszteződésbe. Továbbhaladni azonban nem tudott, mert előtte beragadtak az autók. Ilyenkor a helyes az lenne, hogy ő sem megy be a kereszteződésbe, hiszen ezzel csak azt éri el, hogy ő is “beragadt autós” lesz. Ám a rendőr megteszi, sőt hangjelzéssel jelzi is a szabálytalan autósoknak, hogy nem jó helyen állnak.

Az út kicsit megtisztul a rendőrautó vezetője pedig megindul, ám valamiről megfeledkezett. Méghozzá a kellő körültekintésről. Ebben az esetben nagyon fontos lett volna, hiszen a keresztforgalom lámpája addigra szabad jelzést mutatott, s mivel a rendőr elindult, össze is ütközött az ott haladó autóssal. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a balesetben csak a rendőrautó vezetője sérült meg könnyebben. - írja a bpiautosok.hu .

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

tonimontana: L*sz *bb*n *z *rsz*gb*n *ly*n k*rm*ny *k* n*m * s*j*t zs*b*t r*n...
Szombathely legrosszabb állapotban lévő utcái: A Paragvári utca
namsub: * n*rm*l*s m*d*r n*m * k*rl*t*z*s*kr*l m*g * “n*m k*t*l*z*, l*gr...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
nyugat1: " H* * b*lg* t*dj*,h*gy b*t*,l*g*l*bb *nny* *sz* v*n! D* ...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után
fucking: T*P-6.4.1-15-SH1-2016-00001 sz*m* „Sz*mb*th*ly M*gy** J*g* V*r*s...
Újabb vitatható kerékpáros jelek egy szombathelyi utcában
mihu68: H*t n*k*m n* *gy *ly*n g*ngszt*r m*ndj* m*g h*gy l*t*rd*lh*t*k-*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak