NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Egy biciklisfutár felvette, ahogy a Ferenciek terénél rendőrautóba csapódik egy Toyota

Péntek délután történt az a baleset, amit egy biciklisfutár rögzített.

A városi közlekedésnél sajnos sokszor előfordul, hogy autósok úgy hajtanak be egy kereszteződésbe, hogy azt már nem tudják időben elhagyni, emiatt történt baleset tegnap is a Ferenciek terénél. Az egész esetet pedig rögzítette egy kerékpáros fejkamerája – szúrta ki az Index.hu a videót.

A Courier’s Life – Egy Futár Élete youtube csatornájára feltöltött felvételen jól látszik, hogy a rendőr nem használt megkülönböztető fény- vagy hangjelzést és zöld jelzésen hajtott be a kereszteződésbe. Továbbhaladni azonban nem tudott, mert előtte beragadtak az autók. Ilyenkor a helyes az lenne, hogy ő sem megy be a kereszteződésbe, hiszen ezzel csak azt éri el, hogy ő is “beragadt autós” lesz. Ám a rendőr megteszi, sőt hangjelzéssel jelzi is a szabálytalan autósoknak, hogy nem jó helyen állnak.

Az út kicsit megtisztul a rendőrautó vezetője pedig megindul, ám valamiről megfeledkezett. Méghozzá a kellő körültekintésről. Ebben az esetben nagyon fontos lett volna, hiszen a keresztforgalom lámpája addigra szabad jelzést mutatott, s mivel a rendőr elindult, össze is ütközött az ott haladó autóssal. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a balesetben csak a rendőrautó vezetője sérült meg könnyebben. - írja a bpiautosok.hu .

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról