NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Eddig három tanár halt meg koronavírusban, egyikük állítólag Vas megyei

„Úgy tűnik, hogy az oktatásban dolgozók feláldozhatók” – panaszolta a Pedagógusok Szakszervezetének Budapesti Szervezete.

A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról tud, akik igazoltan koronavírus-fertőzés következtében haltak meg – írja a 24.hu. És bár a szakszervezet konkrétumokat nem árult el, a lapnak sikerült kiderítenie, hogy hol tanított a három elhunyt.

Információik szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Budapesten és Vas megyében.

A PSZ Budapesti Szervezete egyébként néhány órája a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, mely szerint kérték, hogy teszteljék a pedagógusokat, illetve azt is, hogy a krónikus betegségben szenvedő és idős tanárokat mentesítsék a munkavégzés alól.

„Erre is „nem” volt a válasz. Úgy tűnik, hogy az oktatásban dolgozók feláldozhatók. A mai napig 3 kollégáról tudunk, akik igazoltan Covid-fertőzés következtében hunytak el” – áll a posztban.

Hozzátették, hogy nem férnek hozzá a hivatalos adatokhoz, így azt sem lehet tudni, hogy hol és milyen mértékben terjedt el a járvány. „Majd jön a szünet és söpör. És az óvodákban? Ott nincs is szünet” – vetítették előre a nem éppen derűs jövőt.

Hozzászólások (41)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról