NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Víziszonyos Dundika és Bódi Sylvi a Sárvári Gyógyfürdőben

Híres vendégek lovagolták meg a sárvári fürdő frissen átadott hullámmedencéjét. A legtöbben Dundikára és Bódi Sylvire voltak kíváncsiak és nem csak urak tolongtak a medence partján.

Szaxofonnal a strandon

Somló Tamással kezdődött az a meglepetés-sorozat, amivel a Sárvári Gyógyfürdő kedveskedett a vendégeinek a hétvégén. A partra álmodott műsor bevált. A szaxofonos zenész nem csak a magyarok, de a külföldi vendégek tetszését is elnyerte.

Túlöltözött lányok

A szpíker szörfösökkel beszélgetett a hullámmedence szélén, majd úőjabb sztárvendégeket jelentett be. Előbb Bódi Sylvi lépett a színpadra fekete ruhában, majd nem sokkal később belibegett Dundika is. A néhány percig tartó beszélgetés valami olyasmiről szólt, hogy Sylvi külföldön már szörfölt, Dundika meg utálja a vizet. Vagy valami hasonló. Mindegy is, a közönség ezúttal sem nagymonológokat várt a lányoktól. A férfiak legnagyobb bánatára a két hölgy most nem sokat engedett láttatni bájaiból és a várakozásokkal ellentétben nem vetkőztek fürdőruhára. A vízben Dundika kérésére még a hullámokat is lekapcsolták, így rá lehetett beszélni arra, hogy legalább felálljon a deszkára ott, ahol kb. 40 centis volt a víz. Hornyák hajnalka, azaz Dundika részéről ennyire telt ezen a napon. No meg későb egy kis szurkálódásra Sylvi felé, de ez lehet, hogy a show része volt.

Dundika víziszonyos
fotó: Tánczos Mihály

- Hihetetlen víziszonyom van, csoda, hogy rá tudtak venni arra, hogy felálljak a deszkára. Tetszik a medence, de csak a széléről nézve, be már nem mernék menni a hullámok közé - szabadkozott Dundika, aki csak térdig lett vizes

Sylvi bevállalta

Nem úgy, mint Bódi Sylvi, aki merészen kiállt versenyezni Kováts G. Csanád ellen, Marton András kétszeres magyar bajnok szörfös instrukciói alapján.

- Csanáddal ellentétben én nem tudtam megállni a deszkán. Ez egyáltalán nem olyan, mint a tengeren, pihent lehetett aki kitalálta, de igazán élveztem. Egyébként szeretek szörfölni és úgy érzem, tudok is - jelentette ki Sylvi, aki előtte hősiesen küzdött a hullámmedencében. Ő legalább megpróbálta.

Sylvi hősiesen küzdött a hullámokkal
fotó: Tánczos Mihály

Bandó könyvezett és humorizált

Nagy Bandó András közben a könyveit rendezgette a parton. A humoristának már húsznál több kötete van, az érdeklődőkkel pedig eltréfálkozott és vicceket is "cserélt" a fiatalokkal. Bandó a fellépése előtt hiába próbálta lebeszélni rajongóit az olvasásról, mégis vitték a könyveit.

Gasztronómiától a viccekig, Nagy-Bandó húsznál több könyvet jegyez
fotó: Tánczos Mihály

Kapcsolódó

2008.07.17. 12:05

Hullám beach Sárváron

/ könnyű gal. /
Feszített víztükör helyett szolídan vad hullámok késztetnek csobbanásra a Sárvári Gyógyfürdő új medencéjében. Medúzákra, cápákra nem kell számítani, de színes kagylókat sem gyűjthetünk. A látvány és az érzés azonban magáért beszél, érdemes kipróbálni.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: B*cs* d* *n n*m * m*szk h*szn*l*t*t k*rd*j*l*zt*m m*g, h*n*m *z ...
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?
kovacsg: *g*z*b*l B*sthy *s s*kb* k*r*l *s gy*kr*n m*gh*b*s*d*k. T*bbr* m...
Mi van a zöldítés mögött? - Leáldozóban a kőszegi szökőkutak ideje?
Jómagam: *n t*rt *l * t*m*t*l. *n cs*k v*l*sz*lt*m r*....
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?
Jómagam: * k*v*s*bb k*l*gz*tt v*r*s *s v*sz*ly*s. N*m h*gyh*t* *l * m*szk...
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?
miki1950 : *z *mb*r* J*g*k **r*p** B*r*s*g* *gy d*nt*tt, h*gy *z *ll*m*k d*...
Mekkora a gond a kínai Sinopharm vakcinával, amiből 5 milliót rendelt a magyar kormány?