NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Döntetlen a világbajnok franciák ellen az Eb-n

Fiola higgadt góljára Griezmann válaszolt.

Az elmúlt szezonban az Mbappé, Griezmann, Benzema hármas 102 gólt szerzett a Paris Saint-Germain, a Barcelona, valamint a Real Madrid színeiben, így az ő feltartóztatásuk kulcsfontosságú lehet.

A feladatot nehezíti, hogy szombaton délután várhatóan 30 Celsius-fok feletti hőségben kell majd futballozniuk a csapatoknak. Bár a papírforma szerint a franciák akár többgólos különbséggel is diadalmaskodhatnak, könnyen elképzelhető, hogy egy-, de inkább kétgólos vezetés birtokában már kevésbé erőltetik majd a támadásokat.

"Ha hőség van, akkor az nemcsak nekünk jelent gondot, hanem a franciáknak is" - nyilatkozta Rossi hozzátéve, hogy mindenki tudja, mennyire jó képességű ellenféllel találkoznak szombaton. "A legfontosabb, hogy fizikálisan és mentálisan mindenki készen álljon, és a lehető legjobb tudásunk szerint lépjünk pályára a meccsen." - írtuk meccs előtti

06.18. 11:14

Mire lehet számítani a francia válogatott ellen? - Elemzés

/ sport 6 hsz. /
Gólokra éhes francia támadótriót kellene megállítaniuk a magyaroknak.
elemzésünkben.

Magyarország-Franciaország
fotó: MTI

De előfordult már a magyar futball történelmében, amikor Portugáliától kikapott egy nagy torna első meccsén, majd a világbajnok ellen javítani tudott. 1966-ban a brazilokat sikerült megverni. Az is nagy bravúr volt, a mostani francia válogatott legyőzése még nagyobbnak számítana, mert a magyar futball nincs azon a szinten, mint mikor még Albert Flórián és Bene Ferenc volt a csatársorban – írja a Telex .

Ma viszont, második Európa-bajnoki mérkőzésén döntetlent játszott a magyar futballválogatott. Bátor, de fegyelmezett játékkal megleptük a franciákat, és Fiola egy nagyszerű támadás végén megszerezte a vezetést. Griezmann hozta 1-1-re a meccset. A harmadik találkozó szerdán jön Münchenben, ahol nyerni kell a továbbjutásért. A németek szombaton hattól a portugálokkal mérkőznek.

Hozzászólások (13)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

demoktatorovm: V*n ny*gg*r*k m*? * k*dv*s *d*s *ny*k*d*t t* t*k*ny!...
A szombathelyi Fő téren hosszában nem lehet biciklizni. De jó ez így?
miki1950 : K*v*l* m*ff** - sz*k*mb*r P*nt*r. Sz*rv*z*sb*n * m** n*p*g v*rh...
Pintér Sándor szerint még kérdezni sem szabad a Pegasus-ügyről
miki1950 : H* P*p* *s * t*t* *gy m*nd*tb*n sz*r*p*l, *z*nn*l * k*t*l*s k*v*...
Féltonnás zafírt találtak egy Srí Lanka-i hátsó kertben kútásás közben
demoktatorovm: *d*zl*k *stv*n! *zt *rt*d: "D* h* b*rk* * p*p** b*szm*t ...
Féltonnás zafírt találtak egy Srí Lanka-i hátsó kertben kútásás közben
demoktatorovm: *gy*n*zt k*rd*z*m t*l*d f*rd*tv* *stv*n!...
Féltonnás zafírt találtak egy Srí Lanka-i hátsó kertben kútásás közben