NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Dévai Boglárka nem érti, miért kellett világgá kürtölni a sérülését, jogi lépéseket fog tenni

Még maga sem tudja, hogy pontosan mi a baj. Egyelőre várja az orvosi eredményeket.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, épphogy felépült előző sérüléséből a szombathelyi Dévai Boglárka, most keresztszalag-szakadással kell megküzdenie. Erről Sóvágó Lajos, a Magyar Torna Szövetség korábbi szövetségi kapitánya számolt be a Twitteren, mint kiderült, a fiatal tornász tudta és beleegyezése nélkül.

Most viszont Dévai is megszólalt az ügyben, nyilatkozatát a Facebookon közölte a Magyar Torna Szövetség. A hírt megerősítette, valóban lesérült, de még maga sem tudja, hogy pontosan mi a baj, várják a vizsgálatok eredményét. Azt pedig egyenesen felháborítónak tartja, hogy egy idegen kürtölte világgá a hírt közösségi oldalán, így jogi lépéseket fog tenni.

fotó: Bonyhádi Zoltán

„Valóban van egy sérülésem, de azt egyelőre nem tudni pontosan, mi a probléma, jövő héten kerül sor újabb vizsgálatokra, és akkor derül ki, hogy tulajdonképpen mi a baj. Nagyon el vagyok keseredve és felháborítónak tartom, hogy egy idegen ember a saját közösségi oldalán olyan tényeket jelentet meg velem kapcsolatban, amelyeket még én magam se tudok és egyelőre még az orvosok sem. Először talán engem kellene megkérdeznie. Nem is értem, hogy fordulhat ez elő, mi a célja vele, és komolyan gondolkodom azon, hogy jogi lépéseket teszek személyiségi jogaim megsértése miatt” – írta.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

halfarkas: J*k*b *gy*s*n cs*n*lj*; s*kk*l *gy*s*bb*n m*nt *zt V*n* t*tt* *n...
Élmezőny és leszakadók: Alakul az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek sorrendje
StarMan: S*jn*ll*k, h* n*k*d *z. *tt v*gy*rg*tt * f*l k*p*rny*n * b.b*ny*...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: G*zd*g *mb*r *s l*h*t sz*r*ny. T* * sz*g*nys*gr* g*nd*lt*l, d* n...
Jön az egyházi lakásügynökség
StarMan: D*l-*fr*k** f*z*t**gys*g. H* b*rsz v*l*, n*k*d *s v*n r*nd*d, h*...
Ön találkozott már a szombathelyi bevásárlókocsi-fantommal?
StarMan: *ssz*gy*jth*tn*t*k *gy c*kkb*n *gy*n*zt, "h*v* l*tt*k * h*v*...
Hol vannak hűvös helyek és ivókutak Szombathelyen?