NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Kis szökőkút a Király utcában

Valószínűleg vízvezeték repedt meg, a Vasivíz már órák óta tud a dologról. De víz közben szép lassan mossa alá az úttestet.

Mintha csak az utcát locsolták volna fel, úgy folyt a víz ma kora délután a szombathelyi Király utcában, a Savaria Nagyszálló mellett. Közelebbről aztán látható volt, hogy mint egy erdei forrásból, vagy egy miniatűr szökőkútból, úgy tör fel a víz, könnyen rájöhetünk, ez bizony csőrepedés.

Lassú víz partot mos

Az autósok, gyalogosok nem zavartatták magukat, miért is tették volna, bokáig sem ért a víz. De a repedésen látszott, hogy könnyen szélesedik, és ugye, mindenki ismeri a mondást: lassú víz partot mos.

Szépen bugyog felfelé
fotó: Bonyhádi Zoltán

Ne legyen igazunk, de könnyen elképzelhető, hogy a víz szépen kimossa az aszfalt alól a támasztó réteget, és egyetlen rossz pillanat alatt beszakadhat. Vagy egy autó, vagy ami még valószínűbb, egy autóbusz alatt. Ezt talán nem kellene megvárni.

Felhívtuk persze a Vasivíz ügyfélszolgálatát, megkérdeztük, tudnak-e az esetről. Rövid választ kaptunk, igen, tudnak, már délelőtt is tudtak. Fotóink délután egy és két óra között készültek, akkor még nyoma sem volt a Vasivíz embereinek.

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Gaborgabor: *kk*r k*pn*k t*bb*ltj*g*t *z *lt*tt*k?...
Emelt szintű készültséget rendelt el Orbán Viktor
810509: *g*n , *rt*lm*s g*nd*l*t l*nn* , 3 h*tt*l k*r*bb*n k*tsz*r *nny*...
Jön a Johnson & Johnson vakcinája, amit csak egyszer kell beadni
hozzászóló1: N*m*ny *s t*dj*, h*gy * k*cs*n*k p*rk*l*h*zb*n, m*lyg*r*zsb*n v*...
Két kocsihely egy lakáshoz és egyebek - Egy rendelet miatt másként kell majd építkezni Szombathelyen
demoktatorovm: M*nd *tt m*r m*nd*nk* m*nd*nt... * l*gn*gy*bb b*j *z, h*gy *z*k...
A Pfizer vakcinájából egy is elég lehet a teljes védettséghez?
miki1950 : M*jd K*tk* *ld*nt*. N*k* k*ll l*g*nk*bb t*dn**. ...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban