NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Csepregen nem zár be az óvoda

Így döntött a polgármester.

A döntést az alábbiakkal indokolta:

„A mai napon Magyarország Kormánya – tekintettel a 2020. március 11. napján elrendelt veszélyhelyzetre – a 45/2020 (III. 14.) számú Kormányrendeletében felhatalmazta a bölcsődei ellátást végző intézmény, valamint az óvoda elhelyezkedése szerinti települési önkormányzat polgármesterét, hogy a bölcsődei az óvodai ellátást végző intézmények esetében rendkívüli szünetet rendelhet el. A Kormányrendelet a kihirdetésével, azaz a mai napon azonnal hatályba lépett.

A fenti felhatalmazásra tekintettel haladéktalanul egyeztettem a Csepregi Óvoda és Bölcsőde Közös Igazgatású Köznevelési Intézményt fenntartó Közép-Répcementi Intézményfenntartó Társulás valamennyi tagönkormányzatának polgármesterével, valamint az intézmény vezetőjével.

Közös egyetértésben úgy gondoljuk, hogy az esetleges intézmény bezárás a gyermekek napközbeni elhelyezésével kapcsolatban, a legtöbb családnál jelentős, megoldhatatlan problémát jelentene, melyre tekintettel úgy döntöttem a Csepregi Óvoda és Bölcsőde Közös Igazgatású Köznevelési Intézményben – eltérő rendelkezésig – rendkívüli szünet bevezetésére nem kerül sor.

Tisztelettel megkérem azonban a szülőket, hogy amennyiben a gyermek otthoni elhelyezése és ellátása – lehetőleg a leginkább veszélyeztettet nagyszülők nélkül is - megoldható, úgy saját és a közösség érdekében a gyermekeket ne vigyék az intézménybe és egyéb más közösségbe se. Amennyiben így döntenek, arról kérem értesítsék az intézményvezetőt!”

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : M*nd*n m*nd*t* *rt*lm*s, cs*k *hh*z *sm*rn* k*ll * f*ldr*jz*t *s...
Teljesítik Törőcsik Mari utolsó kívánságát
fgzb: T*szt*l*m Z*ch*r G*b*rt *s h*t*l*sn*k t*rt*m *mb*r*l*g, sz*km**l...
Zacher etikája
miki1950 : *n m*m*r**m. ++++++++++2 5. 3 8 1++++++++++++...
Zacher etikája
angelica: * c*kk *lv*s*s* *t*n* *ls* g*nd*l*t*m: p*r*n***, m*v*l *z *s*tb*...
Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát
dictator: *lv*sd *l * c*kk*t, *bb*n b*nn* v*n, h*gy n*m *k*r p*l*t*k*s l*n...
Zacher etikája