NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

És eljött a nap, amikor a Fidesz és a Jobbik politikai hasznot akar húzni a csecsemőlopásból

Ilyen az, amikor egy család traumája és a politikai érdekek találkoznak.

Káprázatosan mélyprimitív húzással nyúlt hozzá a Fidesz a csecsemőrablási ügyhöz egy mai sajtóközleményben. Ebben ez áll:

Miközben az MSZP országos vezetése több alkalommal hangoztatta, hogy akit jogerősen elítélnek, nem vállalhat szerepet a pártban, újabb gyanúsítottról derült ki, hogy a baloldal szombathelyi polgármesterjelöltjének, Ipkovich Györgynek a kampányát segíti. A közelmúltban az MSZP szombathelyi szervezetének elnöke az a Czeglédy Csaba lett, akit adócsalásért jogerősen börtönbüntetésre ítélt a bíróság, és aki a baloldal polgármesterjelöltjének, Ipkovich Györgynek a kampányfőnöke. Most a szombathelyi csecsemőlopás gyanúsítottjáról derült ki, hogy baloldali aktivista.

A bombát tegnap este robbantotta a masszívan fideszes kötődésű Pestisrácok.hu blog, amiben leírták, hogy a babalopásos ügy gyanúsítottja a választások előtt kampánysegítőként vett részt a baloldal szombathelyi kampányában. Czeglédy Csaba is nyilatkozik a cikkben, mégpedig azt, hogy később ő maga tanácsolta el a férfit, mert többeket átvert, pénzeket akart kölcsön kérni és többször is hazugságon kapták - például ami a gyerekei számát illeti.

fotó: pestisracok.hu

Czeglédy ma a Facebookján is közzétett egy hosszabb állásfoglalást, ami kicsit árnyalja a Fidesz közleményét: szerinte maga a kormánypárt küldte a férfit, hogy épüljön be az Együtt-PM kampánystábjába. Czeglédy posztja teljes egészében itt olvasható , ez egy fontosabb részlet belőle:

P. K. Zoltán hazudott a személyi körülményeiről, sőt, kiderült, hogy hamis identitást mutatott be magáról nekünk korábban. Például egy helyen azt írta le, hogy nincs gyermeke és egyedülálló, az Együtt-PM-nek azt mondta, hogy három gyermeke van, majd nekem azt mondta, hogy két gyermekét neveli egyedül, továbbá három helyen három különböző lakcímet adott meg magáról. Amikor azzal szembesítettem február harmadikán (tanúk jelenlétében), hogy tudom, melyik helyi fideszesnek jelent, egy ideig tagadott, aztán ellentmondásokba keveredett, majd mindent elismert.

És végül a jobbikos Balassa Péter is beszáll a buliba: Igazságot a gyermekrablási ügyben - a baloldal nyilatkozzon kapcsolatáról a gyermekrablóval! címmel sajtótájékoztatót szerveztek, természetesen a Markusovszky Kórház elé, mert az kellőképpen drámai.

Értjük, ugye? Egy embert, aki nagyon kemény bűncselekményt követett el, de amúgy fényévekre ácsorog a politika fősodrától, most szépen felhasználnak - és rajta keresztül egy ártatlan csecsemőt is. Egy pillanatra se feledjük: kampány van. Mi ezúton is egészséget és nyugalmat kívánunk a babának és édesanyjának.

Kapcsolódó

2014.07.10. 12:17

Maguknak lopták a csecsemőt Szombathelyen (videóval frissítve)

/ sokkoló gal. 18 hsz. 1 kapcs. /
Véletlenszerűen vittek el a szülészetről egy kislányt Szombathelyen egy 38 éves anyának, aki tavasszal elvetélt. Véletlen, hogy egy szomszédban lakó nő csecsemőjét vitték el.

2014.07.11. 11:15

Előzetesben a csecsemőtolvajok Szombathelyen (Videóval frissítve)

/ sokkoló gal. 17 hsz. 2 kapcs. /
Elrendelték az előzetes letartóztatását annak a 38 éves nőnek és 31 éves férfinak, akik két napja elvittek egy csecsemőt a szombathelyi kórházból.

Hozzászólások (26)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : *zt *z *d**t*zm*st! N*m *k*r*m *lh*nn*! * f* t*ng*ly k*l*t -ny...
A szombathelyi Fő téren hosszában nem lehet biciklizni. De jó ez így?
miki1950 : M*g*nt *gy*t k*ll, h*gy *rts*k. S*jn*s *tt t*rt*nk m*, *gy k*ll...
Megszólalt Müller Cecília a harmadik oltásról és annak vakcináiról
miki1950 : M*r n*gy*n *d*j* v*lt! F*nt*s, h*gy * sz*l** k*cs*t m*gny*g*dh*...
Megkapta a várva várt kezelését az SMA-beteg Noel
miki1950 : *l n* m*rj t*nn*, m*rt f*lh*b*r*d*s*mb*n m*gk*r*sl*k *s *z *rr*d...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten
miki1950 : T* n* l*gy*l m*r l*k*tt! T*d*d h*nysz*r *rt*m l* k*mm*nt*t k*cs...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten