NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Covid 19

Ön hogyan tölti a második Covid-húsvétot?

Szavazzon, véleményét mondja el kommentben!

Már csak négyet kell aludni, és itt van húsvétvasárnap. Előtte pedig nagypéntek és nagyszombat, ezek a napok is fontos részei a húsvéti ünnepkörnek.

Több mint egy éve, hogy kitört a koronavírus-járvány, a tavalyi húsvétot már kijárási korlátozások, óvintézkedések közepette ünnepeltük. Így lesz ez az idén is, az érvényben lévő szabályokat április 19-ig hosszabbították meg

03.26. 15:26

Húsvétra sem enyhítik a korlátozásokat, majd csak 2,5 millió beoltott után

/ covid 19 16 hsz. 1 kapcs. /
Húsvét után pár nappal várhatóak az enyhítések, és Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy pontosan mik lesznek ezek.
.

fotó: MTI
A hatóságok nem ajánlják az utazásokat, a nagyobb összejöveteleket, azt kérik, aki csak teheti maradjon otthon. Pedig húsvét az egyik olyan ünnepünk, ami családlátogatással, családi programokkal jár, amiről nehéz lemondani.

Tavaly még könnyebben ment, hirtelen jöttek a szigorítások, és azt hittük pár hét bezártság után minden olyan lesz, mint korábban. Sajnos, nem így történt, és a második húsvétot nem csak a gyerekeknek nehéz kihagyniuk.

Kíváncsiak vagyunk, olvasóink hogyan töltik a második Covid-húsvétot, ezért kérjük, szavazzanak, véleményüket pedig várjuk kommentben.

Szavazás: Ön hogyan tölti az idei húsvétot?

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés