NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Frissítve! Egy buszsofőr támadt rá egy fiatal utasra Szombathelyen - vagy mégsem egészen

Állítólag szitkozódott, majd ököllel ütötte a fiú arcát. Egyesek szerint azonban nem egészen így történt az eset.

Egy húsz éves fiú és édesanyja jött be szerkesztőségünkbe a hét elején. Az elkeseredett anya és fia, Martin a rendőrségi feljelentés után egyenesen hozzánk jött, hogy megossza velünk a Martinnal történteket.

Múlt héten pénteken (február 1-én) a fiú a helyi járatos buszról próbálta elérni a Meggyeskovácsiba induló csatlakozást az Ady téren. Épphogy sikerült neki, majd felmutatta bérletét, és helyet foglalt.

Ezt követően a buszsofőr kiszállt a kormány mögül, és odajött az utastérben hozzám, és azt mondta nekem: A Jó kurva anyád, mutasd a bérleted!

- mesélte még mindig kicsit feldúltan a fiú.

Illusztráció
fotó: Pintér Patrícia

Martin elővette táskájából újra a bérletét, és átadta a sofőrnek, aki elkezdte őt sáljánál fogva ráncigálni, majd azzal együtt felemelte a fiút az ülésről. Végül pedig öklével behúzott egyet a fiú arcába.

Az esetnek több szemtanúja is volt.

A meggyeskovácsi fiú otthon elkezdett szédülni, és fájlalta a fejét. Édesanyja elvitte a szombathelyi kórház ügyeletére, ahol látleletet készítettek.

Felvettük a kapcsolatot a Vas megyei Rendőr-főkapitánysággal, akik az alábbi választ adták:

Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után ketten is jelentkezett szerkesztőségünkben, hogy nem egészen így történt az eset. Egyik olvasónk jelentése szerint a

kedves fiatalember többszöri felszólításra sem mutatta fel a bérletét, majd le is faszszopózta! Szó szerint... bocsánat. A buszsofőrt!

Megrángatás volt, mivel a gyerek elég durván szidta a buszsofőrt

Egy olvasónk ellenben így írta le az esetet:

Úgy kezdődött, hogy felszállt a gyerek és nem mutatta a bérletet. Továbbment és leült. Közben a sofőr kérte tőle többször is. Odament hozzá és újra kérte. A gyerek meg mondta, hogy miért is adja oda?! Ezután a sofőr már fel volt háborodva, közölte vele, azért, mert az a dolga, hogy megmutassa. Ekkor ragadta meg a sofőr, hogy mutassa már végre meg! Végül megmutatta.

Majd így folytatta az olvasónk a történetet:

Aztán kis idő múlva, még nem indultunk el, a gyerek felpattant, és előrerohant a sofőrhöz. Ebből sokat nem hallottam, csak azt láttam, hogy felállt a buszsofőr, és mondta neki, hogy ne tegezzél le, nem vagy a haverom. Ekkor kezdte el szidni a sofőrt a gyerek. Egyet rálökött, de szinte semmi nem volt. Majd visszaült a gyerek a helyére, és a sofőr odament hozzá, azzal, hogy szálljál le! De a gyerek nem szállt le, és ennyi volt! Elindultunk. Útközben nem történt már semmi.

Hozzászólások (21)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kriszpo: *zt n*m *z *n k*mm*ntj*r* sz*nt*m, cs*k *gy....
Pöcsöt rajzolt egy győri közintézményre, egy évre börtönbe mehet
kriszpo: "P*cs*t r*jz*lt" *n *lh*sz*m, h*gy "l*z*k" v*gy*...
Pöcsöt rajzolt egy győri közintézményre, egy évre börtönbe mehet
kisdobos: * r*z*rv*t*m*k l*k**n*k s*m t*sz*k k*zv*tl*n k*z*l*b* * 130 d*c*...
Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
Szalay Miklós: K*zb*n m*r n*m *s. D* m* m*nd*nt*l f*gg * r*szv*ny *r*? ht...
A Coca-Colának négymilliárd dollárjába került, hogy C. Ronaldo eltolt maga elől egy üdítőt
Szalay Miklós: 0-2 + *gy n*m sz*kv*ny*s *l*mz*s * pr*f* sp*rt t*rs*d*lm* sz*...
Mire lehet számítani a francia válogatott ellen? - Elemzés