NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Buszmegállóba rohant a Skoda Szombathelyen - Súlyosan sérült a buszra váró nő

Egy Skoda idős sofőrje lett rosszul ma délután Szombathelyen, a 11-es Huszár úton. A férfi a szívéhez kapott, kocsija belerohant egy buszmegállóba.

A szívéhez kapott a belváros irányába haladó Skoda idős sofőrje a 11-es Huszár úton, az autó pedig nekiütközött egy buszmegálló szélének és elütötte az ott ülő nőt. A balesetben súlyosan megsérült a buszra váró nő és fejsérüléssel vitték kórházba a sofőr feleségét is. Kórházba került a Skoda vezetője is.

Buszmegállóba rohant a Skoda, súlyosan sérült a buszra váró nő Szombathelyen
fotó: Tánczos Mihály
Úgy tudjuk, a buszmegállóban öt másik ember is tartózkodott, ők azonban álltak és félre tudtak ugrani a Skoda elől. A nyugat.hu információi szerint az elgázolt nő jó eséllyel teljesen felgyógyulhat, azonban izomplasztikára szüksége lesz. A balesetben sokkal súlyosabban is megsérülhetett volna.

A baleset idején felhőszakadás-szerű eső esett Szombathelyen. Mint megtudtuk, ma sokan lettek rosszul az érkező hidegfront miatt. Ismét akadt autós, aki az úton álló rendőrautóval nem törődve elhajtott a rendőr mellett, mert neki egyenesen "akadt dolga". (Hozzászólóink kedvéért: a rendőrautó szembe állt a forgalommal, bekapcsolt megkülönböztető fényjelzéssel, a rendőr teljes testtel fordult az érkező jármű felé, amely a záróvonalat átlépve, a kéz- és hangutasításokat figyelmen kívül hagyva próbált tovább hajtani. Bízunk benne, hogy így már hozzászólóink is elfogadják, hogy ilyen szituációban nem lehet elhajtani rendőr mellett.) Ez a "figyelmetlenség" viszont már nem írható a hidegfront számlájára.

Hozzászólások (8)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

butamami: M*rt *gy h*m*s r*ndsz*m m*t b*z*ny*t? *z *g v*l*g*n s*mm*t. *gy...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
fucking: T* b@r*m(b*t*)*rc*,*z n*m r*g*dt m*g * n*m l*t*z* *gy*db*n h*gy ...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
nimrod: *n *z *ls* p*ll*n*tt*l k*zdv* (2010-t*l k*zdv*, *m*k*r *s 14 v*l...
Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, vendéglátóhelyek, fürdők
fgzb: *k* r*g*sztr*lt * k*rm*nyz*t* h*nl*p*n *s n*gy *rv*s* *gy*t*m*t ...
Nem értjük, hogy miért titkolják el a helyi járványadatokat, de ezt teszik
butamami: *dd*g s*m t*rt*tt*m Cs*b*t *gy n*gy *szn*k, d* *zt n*m g*nd*lt*m...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba