NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

Brüsszel, Soros, Juncker satöbbi: megint elindult az agymosoda

A szégyenletes kormánykampányok sikeréért ne a tömegeket okoljuk.

“Liptai Claudia bevállalós” - írtuk

2019.02.24. 14:17

Liptai Clau tényleg bevállalós

/ hírek /
Nézzétek csak, mivel pózol a népszerű celeb!
a hétvégén a bulvárszösszenetünkben, amely arról a fontos kérdésről tájékoztatta az olvasót, hogy a hazai celebvilág egyik non plus ultrája egy kaméleont tart a karján.

De Liptai kisasszony nemcsak a kaméleon miatt bevállalós.

Az ő fotója látható a Lokál címlapján, azon, aminek a hátulján és a belső borítóján egyaránt az új kormánykampány gyöngyszeme virít, arról “tájékoztatva” a célközönséget, hogy joga van tudni, mire készül Brüsszel.

A hétvégi szombathelyi Lokál borítója
fotó: Nagy Jácint

Az egész nyilvánvalóan és átlátszóan primitív, de azt is tudjuk, hogy remekül működik az ősi képlet - a félelem felkeltése és a biztonság felajánlása -, amely nemcsak az alultájékozott választókat érinti meg, hanem minden védtelent.

Pont úgy, és pont annyira, amennyire ezt a budapesti irodák mélyén a cinikus kampánymesterek hideg fejjel kikalkulálták.

Magyarázhatjuk mi napi 24 órában, hogy Soros György egy milliárdos aggastyán, akit lehet szeretni vagy nem szeretni, de mint a közellenség a vicc kategóriájába tartozik. A szintén nehezen szerethető, de csak nagyon korlátozott hatalommal bíró Juncker talán azzal húzta ki a gyufát, hogy lazán megpofozta miniszterelnökünket . Brüsszel pedig egy város, ami nem készül sehova, sőt éppen ellenkezőleg: a Fidesz 12-13 politikusa készül oda, hogy kellemesen eléldegéljenek ott öt évig, és többek között azon is dolgozzanak, hogy továbbra is áramoljanak a könnyű pénzek Mészáros Lőrinc és a többi oligarcha zsebébe.

Brüsszelező plakát Szombathelyen a Mártírok terén
fotó: Józing Antal

Mondom: hiába magyarázzuk reggeltől-estig, hogy a migránskártya az nem így, hanem úgy , de a választók egy részénél zsigeri reakciók dolgoznak, amik ellen csak azok tudnának tenni, akik kiötlötték a plakátokat.

Illetve nem pontosan.

Mert azok a kormánypártiak is kinyithatnák végre a szájukat, akik valamely - akár racionális - ok miatt az Orbán-kormány hívei, de emellett pontosan tudják, hogy szégyeneletes népbutításra épülnek ezek a “kormánytájékoztatók”. Elég sokan vannak ilyenek.

És akkor ott még Liptai Klaudia és a többi sok ezer vagy tízezer ember, akik nem migránsoznak, nem sorosoznak, “csak” nevükkel, arcukkal, fotójukkal és egyéb háttérmunkával segítik, hogy Magyarország ne tudjon felemelkedni önmagán, hogy ne tudjon kikeveredni a periférikus létből, hogy véletlenül se legyen egy olyan hely, ahol könnyű szívvel lehet élni.

Lelkük rajta. Lelkünk rajta.

Hozzászólások (43)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mikornyicki: ...*s * f*d*szb*n *gyr* t*bbsz*r r*h*gn*k f*l h*ng*s*n. M*gy * ...
Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik
miki1950 : *z *s kr*mpl* *szt*s. * k*z*p*szt*ly *ls* f*l*n*k * kr*mpl*j*. ...
Márki-Zay Péter keményen nekiment Czeglédy Csabának a szombathelyi előválasztás miatt
miki1950 : N*m *ly*n *gysz*r* *z * k*rd*s. M*rt h* pl. *n l*nn*k *z *gy*k ...
Megvan az első érdeklődő Törőcsik Mari házára
elbandi: p*rsz*, m*nd*nk* *k*s*bb, h*sz *tt m*nd*nk* "sz*k*rt*"!!...
Kínai vakcina: mégsem véd a mutánsok okozta fertőzéstől
belabo: H*t*lm*s gr*t * m*gy*r b*jn*kcs*p*tn*k! V*g*g dr*kk*lt*m * m*ccs...
Bajnok a Haladás futsal csapata