NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Bruce Willis és Demi Moore lánya félpucéran sétálgatott az utcán (18+)

De ezt okkal tette! Így tiltakozik a népszerű mobilos fotómegosztó, az Instagram szabályzata ellen.

Van az úgy, hogy a sztárok, vagy a sztárok rokonai kihasználják az őket övező, ugrásra kész médiafigyelmet, és azon keresztül fejezik ki véleményüket a huszonegyedik század valamelyik dilemmájával kapcsolatban. A Die Hard -os Bruce Willis és a Sztriptíz es Demi Moore lánya esetében most ez úgy volt, és nem is akárhogyan: a 22 éves Scout LaRue Willis New Yorkban mászkált pár kört, miközben deréktől felfelé nem volt rajta semmi. Ja de, bőrtáskájának pántja, az volt.

Az erről készült képeket feltöltötte az amerikaiak kedvenc közösségi megosztópletformjára, a Twitterre, olyan szöveggel, amiből az is kiderült, hogy egy másik kedvenc megosztópletformmal gyűlt meg a baja.

Idézzük, a képekkel együtt:

"Legális New York Cityben, de az Instagramon nem."

fotó: Nyugat.hu

"Amit az Instagram eltilt a szemeid elől."

fotó: Nyugat.hu

Az ifjú Willis Instagram-ellenes keresztes hadjárata a múlt héten vette kezdetét, amikor a közösségi képmegosztó saját, meztelenség-ellenes szabályzatára hivatkozva törölt néhány olyan fotót, amit mellrák-túlélők töltöttek fel, vagy éppen szoptató anyák. Scout szóváteszi azt is, hogy ezzel szemben a pénzben úszó pókermilliárdos, Dan Bilzerian feltehet ilyen képeket, amiken bár nincs bimbó, de mégis más kaliber:

fotó: Nyugat.hu

A pucér sétára - a topless megjelenés 1992 óta egyébként tényleg törvényes az amerikai nagyvárosban - amúgy akkor került sor, amikor az Instagram már fel is függesztette az accountját. Ezzel került most a lapok címoldalára, és veheti így kezdetét az újabb vita arról, hogy a közösségi média-szolgáltatók meddig mehetnek el a cenzúrában, és hol húzódik a határ egészséges erotika és pénzcsináló pornográfia között.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Latyak: * F*d*sz *bsz*l*t m*g*r*tt * b*k*sr*. *gy *l*k*t*tt*k k* * v*l*s...
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt
lights: Gy*rcs*ny *rr* *s *lk*lm*tl*n v*lt, h*gy f*l*sm*rj* *z *lt*l*d l...
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt
Gémkapocs: *m*gy *s h*m*n*r*f*rr*s h**ny v*lt *z **-b*n, m*st *lm*nt m*g 5....
Drámai a helyzet a kórházakban: az Országos Kórházi Főigazgatóság közleménye
Ddd911: Cs*k *gy *j*bb *g*r*t * s*k k*z*l... ...
Orbán májusra négy és félmillió beoltott embert ígér
Ddd911: N*m l*nn*k *n *bb*n *ly*n b*zt*s h*gy *kk*r *tt n*m * v*z*r*d l*...
Dobrev Klára: Az első számú ambícióm az, hogy 2022-ben győzzük le a Fideszt