NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Pisztollyal szedte volna ki a segge alól a motort, pórul járt (18+)

Egy fejkamerás brazil megörökítette, hogyan akarják elrabolni tőle a kétkerekűjét. Csak éppen rendőr is volt a közelben.

Anderson Mangai egy olyan YouTube-felhasználó, aki motoron szeret ülni, és arról videókat készíteni (hasonló okokból, mint az oroszok : ha bármi történik, legyen róla képes bizonyíték). De Anderson Mangai azzal nem számolt, hogy más is szívesen felülne a motorjára: São Paulóban csapatta épp a szokásos fejkamerájával, amikor egy kereszteződésben valaki elkapta a kormányát, fegyvert szegezett az arcának, és a jármű átadására kényszerítette. Brazíliában márpedig érdemes komolyan venni egy ilyen fenyegetést, ezért nem is gondolkodott sokáig, leszállt a nyeregből és hátralépett párat. Csakhogy mire a citromsárga sapkás rabló felpattanna a zsákmányra, az út túloldalán megjelenik egy rendőr, és kettőt ereszt belé:

Az eset pillanatok leforgása alatt megy végbe, ocsúdni sincs időnk, aztán puff-puff, a következő percekben pedig már azt látjuk, hogy a forgalom többi résztvevője a maga fásult, érdektelen modorában, hagyományosan dudálgatva megy tovább a dolgára - miközben a rabló a földön kínlódik a fájdalomtól, és azt hajtogatja, hogy meg fog halni, és adjanak neki vizet. A majdnem áldozattá vált motoros pedig közli:

majd iszol a pokolban! Az ördögöt fogod inni!

További diskurzusok és az eset mélyenszántó kivesézése angolul tudóknak a vonatkozó Reddit-topikban .

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : H*t *z * k*m*x*l*s n*m s*k*r*d*tt t*l j*r* - l*g*l*bb*s *z *ls* ...
Kimaxoljuk a havat, ki tudja, mikor látunk legközelebb?
miki1950 : L*sd *l*tt*m *z *j*bb b*rk* p*ld*j*t. ...
Fekete-Győr András futóversenyre hívta ki Németh Szilárdot és Budai Gyulát
miki1950 : T*rm*sz*t*s*n n*m sz*b*d l*n*zn* s*m * k*n**, s*m *z *r*sz *rv*s...
Virológus a kínai vakcináról: olyan, mint a fekete-fehér televízió
lolka: N*m *s t*dt*m, h*gy t*g*z*d*nk, d* l*gy*n. (t*d*m n*t *t*k*tt, s...
Vas megyében egyedül Szombathely bukta be az iparűzési-adó változását - Biztosan véletlenül
butamami: *l*lv*st*m. *l*r*l*m n*k*d, h*gy s*mm*t n*m *k*lt*m b*l*l*. F*ls...
Kásler kiadta a vörös kódot