NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Nem csak Sorosnak, de az Obama- és a Clinton házaspárnak is küldtek bombát a napokban

A CNN New York-i központját is kiürítették bombaveszély miatt.

Összehangolt akciónak tűnik, hogy az elmúlt napokban Soros Györgynek és a korábbi demokrata elnököknek is bombát küldtek ismeretlenek. Amerikai hírügynökségekre hivatkozva írja a 444.hu , hogy a nyomozók szerdán lekapcsoltak egy bombát, amit Hillary és Bill Clinton New York állambeli otthonába címeztek. Az amerikai titkosszolgálat, a U.S. Secret Service nem sokkal később nyilvánosságra hozta, hogy a postaszolgálaton keresztül Barack és Michelle Obama házához is robbanószerkezetet küldtek el ismeretlenek.

Barack Obama, Hillary Clinton és Bill Clinton a 2016-os kampányban
fotó: Kena Betancur / AFP

Mindezt egy nappal azután, hogy a magyar származású amerikai milliárdos Soros György bedfordi házának postaládájában is bombát találtak

2018.10.23. 09:07

Postai csomagban küldtek bombát Soros Györgynek

/ hírek 1 hsz. /
New York állambeli, bedfordi otthonához érkezett a bomba - írja a CNN.
.

Név nélkül nyilatkozó források szerint az Obamáéknak címzett robbanószerkezet hasonló felépítésű, mint amit Sorosnak szántak.

A volt elnököknek küldött bombákat titkosügynökök fedezték fel. A szolgálat annyit közölt, hogy az érintettek nem voltak veszélyben. A Sorosnak címzett bombáról kedden annyi derült ki, hogy azt a másik kettővel ellentétben nem postán kívánták célba juttatni, hanem valaki odahelyezte a készüléket a milliárdos házához. Arról a szerkezetről kedd óta annyi derült ki, hogy csőbomba volt, megtöltve robbanóanyaggal, és azóta hatástalanították. Az esemény idején Soros nem volt a házban.

Nem sokkal később érkezett a hír, hogy a CNN New York-i főhadiszállását is kiürítették, miután valakik állítólag bombát küldtek az épülethez.

A szolgálat szerdán azt is közölte, hogy azonnali hatállyal teljeskörű nyomozást indított az ügyben, szövetségi, állami és a helyi hatóságok bevonásával.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: L*dl *z *v *ly*n-*ly*nj*. P*ff*szt*tt zs*mly*,k*fl* *m* *z *tk*s...
Nagyot drágult a szombathelyiek kedvenc kenyere
miki1950 : * c*g*ny -h*z*g b*nd* v*ssz*cs*mp*sz* * r*g*sztr*c**t. *n t*t*r...
Ismét meghosszabbodik az oltási akció - Vas megyei helyszínek és időpontok
Safranek Úr: M* * b*j * F*rr*s*t*s k*ny*rr*l? * sz*ntg*tth*rd* *z*m *st*n* 2 ...
Nagyot drágult a szombathelyiek kedvenc kenyere
Fater: D* n*k*m n*ncs*n sz*k*ll*m l*g*l*bb, d* v*g *z *gy*d, t*tsz*k. :...
Kásler szerint december második hetében várható a járvány tetőzése
Fater: *s t*nyl*g. :DDD...
Kásler szerint december második hetében várható a járvány tetőzése