NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Jelentem

Ezért zárja le a bicikliket a GYSEV a szombathely vasútállomáson

Kevés a biciklitároló, a GYSEV viszont lezárja a rossz helyre lakatolt bicikliket. Kerékbilincs újratöltve.

Egy olvasónk az alábbi problémákkal keresett meg minket, levele mellé képeket is mellékelt:

A GYSEV lezárta a korláthoz lerakott bicikliket.....vagy ezt az egyet. Én értem, hogy a szabály az szabály de ha ide nem rakhatom le a biciklim, akkor hova? Hetente járok erre és ha a tárolónak nevezett valamiben találok is helyet,akkor csak úgy fér be a bicikli, ha másik kettőt döntögetek.

fotó: olvasói fotó

Mi a kérdéseit továbbítottuk a GYSEV-nek, válaszukat változtatás nélkül közöljük:

A GYSEV Zrt. alapvető, jogszabályban előírt kötelezettsége, hogy a mozgáskorlátozottak közlekedését biztosítsa. A korlát célja, hogy a mozgáskorlátozottak közlekedni tudjanak a vasútállomáshoz vezető rámpán. Több kerékpáros is a rámpa korlátjához támasztja a biciklijét, a kerékpárok kormánya így belóg a feljáró területére, ami a mozgáskorlátozottak közlekedését akadályozza.
Vasúttársaságunk több helyre, pl. a korlátra is figyelmeztető táblákat helyezett el, ezt azonban sok kerékpár tulajdonos nem veszi figyelembe. Ezért van szükség arra, hogy a szabálytalanul elhelyezett kerékpárokat a biztonsági szolgálat munkatársai külön lakattal a korláthoz rögzítik, és csak abban az esetben nyitják ki, ha a kerékpárosok felhívják a figyelmeztető táblán található telefonszámot. A lakat kinyitásakor a vagyonőrök szóban is felhívják a kerékpárosok figyelmét a szabályok betartására.
A vasúttársaság ezúton is tisztelettel kéri a kerékpárosoktól, hogy ne támasszák a bicikliket a mozgáskorlátozott rámpa korlátjának, mert az nem a kerékpártároló része.

- GYSEV

Mi a magunk részéről csak fel tudjuk hívni a figyelmet, hogy a rámpa korlátjához ne zárják le a bicikliket, viszont a probléma - amit egyébként az olvasó említett és a GYSEV válasza nem tér ki rá -, hogy kevés a tárolóhely, továbbra is fennáll.

Hozzászólások (10)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

zofa: B*lk*n*? J*rt*l m*r *tt? *gy*bk*nt r*tt*gj * 4 f*l k*z*tt *tth*n...
Horvátország szélesre tárja a kapuit: már nem kell semmi, csak a személyi
kovacsg: Sz*r*tn*l t* *ly*n "g*ccsp*r*d*t" m*g*dn*k :) *m*gy t*ny...
Nem számít se eső, se szél, ezért a sárvári kiskertért bármit megtesz a tulaja
StarMan: M*s h*nn*n t*dh*tn*, m*t h*llg*tsz, h* t* *s cs*k g*nd*l*d? N*nc...
Pásztor Anna a kerítésen túlra került Szentgotthárdon.
zoll11: *lt*d*m k*pz*ln*, b*gy v*lt r*ssz*st* m*gny*lv*n*làst. *gy*bk*n...
Mbappé és Benzema rasszista magyar szurkolókra panaszkodik egy holland lap szerint - Frissítve
StarMan: F*lt*nt m*r, h*gy *z *m*gy *s * gy*zt*s*k *rt* "t*rt*n*lm*t&...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő