NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Bemászott az ablakon egy sárvári lakásba, hogy kávét lopjon

A Sárvári Járási Ügyészség szabálysértési értékre, a helyiségbe a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve elkövetett lopás vétsége miatt állította a Sárvári Járásbíróság elé azt a férfit, aki kávét lopott egy lakásból 2019 augusztusában Sárváron.

A vád szerint a korábban a törvénnyel már összeütközésbe került vádlott bemászott egy földszinti lakásba a nyitott ablakon át, majd az egyik szobából ellopott 6 csomag kávét.

A vádlott az ablakon át távozott, ám ekkor egy tanú meglátta őt az ingatlan közös udvarán, és felszólította, hogy a lopott kávét adja vissza.

A vádlott visszadobta a kávét a sértett lakásába az ablakon át, így a lopással okozott mintegy 4000 forint kár megtérült.

A Sárvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően állapította meg a vádlott bűnösségét, és 200.000 forint pénzbüntetésre ítélte őt.

Az ítélet jogerős.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

joska01: *sm*t *gy *rv*s,*k* p*l*t***s *k*r l*nn*! J*bb l*nn*,h* v*g*zn* ...
Zacher etikája
Latyak: R*l*nk *s t*dj*k, h*gy k* v*n * n*ckn*v m*g*tt, d* m*, *m*g * h*...
Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát
miki1950 : H* k*t *l*t*d l*nn* *zt t* *kk*r s*m *rt*n*d m*g. M*g*s *z n*k*d...
Zacher etikája
miki1950 : T*v*dt*m. *pr*l*s 10- *n m*r v*lt r*l* h*r *s p*rsz* k*mm*nt*k *...
Zacher etikája
demokratikus_gumilovedek: Z*ch*r l*sz *z *j f*k*t* r*h*s n*v*r! * v*r*sc*l*b*t v*r*s k*rdk...
Zacher etikája