NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Valóságos Barbie babává változott Szarka Tamara, az idei Év arca versenyünk nyertese

Mutatjuk a sminket és a fotósorozatot is!

Egy hónapja hirdettük ki a Nyugat.hu és Markó Éva sminkmester és sminkoktató Év arca versenyének győzteseit, idén pedig nem más, mint a 18 éves Szarka Kornélia Tamara kaparintotta meg a címet Éva és a fotós, Benkő Péter döntése alapján. Tamara az Év arca cím mellett profi sminket és fotózást is nyert, melyen nemrég részt is vett, és ahogy ígértük, most meg is mutatjuk a végeredményt.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

A szombathelyi lányból valóságos Barbie babát varázsolt Éva ezzel a rózsaszín sminkkel, ami teljesen sminkesünk fejéből pattant ki, de Tamara azonnal beleszeretett.

A Premontrei Gimnáziumban tanuló lány azt mondta, nagyon jó élmény volt mind a sminkelés, mind a fotózás, de az eléggé meglepte, hogy őt választotta nyertesnek Markó Éva és Benkő Péter. Viszont a családja és a barátai is nagyon örültek annak, hogy ő győzött.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

A sminkelés és a fotózás is hatalmas élmény volt számára, úgy gondolja, otthonosan mozgott már a kamera előtt és rettentően élvezte minden egyes percét.

Tamara egyébként jövőre fog érettségizni, szabadidejében a TikTokra szokott feltölteni videókat, de ezt már jóval többnek tartja, mint egy hobbi, ugyanis 65 ezren követik. Mindemellett nagyon szeret olvasni és állatokkal foglalkozni.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

Korábban azt mondta lapunknak, hogy mindig is érdekelte a modellkedés, gyakran fel is kérik alkalmi munkákra. De nagy reményeket sosem fűzött a modellkarrierhez, mivel csak 165 centiméter, ami sajnos kevés a topmodellkedéshez.

„Rengeteg buzdítást kaptam, hogy ezen a versenyen induljak, így gondoltam itt az ideje valami újat kipróbálni és kihozni magamból a legtöbbet” – mesélte még februárban.

Most pedig a fotózás és az új élmények kapcsán visszatértünk a modellkedés kérdésére, de azt mondta, egyelőre nem szeretne modellkedéssel foglalkozni. Ha viszont adódik valami komolyabb lehetőség, biztos abban, hogy megragadja majd.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kezdem: * k*mm*nt*l*k n*gy r*sz* k*pm*t*t*. J*, *kk*r h* "t*cccc*k&...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
iszek: *n l* sz*kt*m t*rd*ln* ( f*l t*rdr* *r*szk*dn* *z t*rd*l*s?) * k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kovacs_ugynok: L*f*rd*t*m: *z **-t *l*r*sztj*k * m*gr*ncs*k, *z*rt sz*v*zz*t*k ...
Szakértő: amiről Orbán beszél, az kvázi a világ lezárása
kovacs_ugynok: H*z*d*k * k*s k*cs*g, m*rt f*d*sz*s....
Szakértő: amiről Orbán beszél, az kvázi a világ lezárása
kovacs_ugynok: *kk*r l*nn* *zl*t, h* * p**cr*l f*n*nsz*r*zn*k *z *g*sz*t, st*d*...
Az M4 Sport futballszakértője elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után