NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Baltával ölte meg feleségét egy debreceni férfi

A rendőrség január 22-én kora este Debrecenben, egy Nyíl utcai házban találtak rá a rendőrök egy ott lakó 54 éves nő holttestére - írja a Police.hu . Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint gyilkosság történt. Az áldozatot aznap egy rokona akarta meglátogatni, azonban a házba nem tudott bejutni, ezért a rendőrök segítségét kérte. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak az ingatlanba, ekkor találták meg az áldozatot.

A járőrök a házban tartózkodó P. Lajost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a helyszínen elfogták. A férfi magában is kárt tett, ezért a mentők kórházba vitték. A nyomozók később gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatását. A nyomozás közben megállapították, hogy a 60 éves férfi gyilkosság napján, a délutáni órákban megjelent feleségénél, a Nyíl utcai házuknál annak ellenére, hogy érvényes távoltartó határozat volt ellene érvényben.

A balta maradványait a kiégett házban találták meg
fotó: Police.hu

P. Lajos bement a házba, ahol előzetes szóváltást követően egy baltával fejen ütötte a nőt, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Ezután a 60 éves férfi felgyújtotta a lakást és önmagával is végezni akart. A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított évek óta rendszeresen bántalmazta feleségét. A baltát a nyomozók a helyszínen lefoglalták.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a debreceni lakos ellen emberölés és kapcsolati erőszak miatt folytatott nyomozást szeptember 30–án befejezte és a keletkezett iratokat a főügyészség részére megküldte.

Keresés

Hozzászólások

palig: S*jn*s sz*m*t t*l*p*k*n Sz*mb*th*ly*n sz*m*t *l b*n*k *z *mb*r*...
Elkezdődött a háború az illegális hulladéklerakók ellen Szombathelyen
miki1950 : N* *l*sz*r *s *rj *rth*t**n v*gy n* *rj s*h*gy. M*s*dsz*r, h* ...
Tiltakozik az ellenzéki szövetség a kormány „büntetőhadjárata” ellen
Paulus_Maior: H*gy m*g n* s*jn*lj*m *zt * r*p*dts*rk*t......
Nehéz hónapok előtt áll Vajna Timi, ezért luxuskörülmények között töltődik fel
Paulus_Maior: H*t g*nd*l*m, * n*l* v*gz*tt h*llg*t*k n*m f*gn*k *szt*lyf*n*k*k...
Vidnyánszky Attila is indít osztályt jövőre az SZFE-n
csarli: *z *ll*g*l*s sz*m*tl*r*k*s s*h* n*m f*g m*gsz*nn*, m*nt *h*gy * ...
Elkezdődött a háború az illegális hulladéklerakók ellen Szombathelyen