NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Kanyarodó közutas autónak ütközött egy előzésben lévő VW kisáruszállító Vasszécsenyben

Araszolt a sor, közben történt a baleset.

A Csempeszkopács felől érkező közutas teherautó balra akart bekanyarodni Vasszécseny belterületén, amikor egy kocsisort előző VW nekiütközött a bal hátuljának. A balesetben senki sem sérült meg.

fotó: Tánczos Mihály

Egy szemtanú elmondása alapján a Magyar Közút sor elején haladó teherautóján villogott a sárga figyelmeztető fény és a jármű használta az irányjelzőjét. A Volkswagen kisáruszállító a sorban a harmadik volt, egy személyautót és egy kamiont előzött Vasszécseny belterületén, mielőtt ütközött a mellékútra bekanyarodó teherautó hátuljával.

fotó: Tánczos Mihály

A baleset helyszínén 50 km/óra a megengedett, azonban a sor ennél lassabban haladt a lekanyarodó jármű miatt. Úgy tudjuk, hogy a közutas autón szállított táblákat kellett volna felállítani a település határában, a sofőr azonban úgy döntött, hogy nem akadályozza a forgalmat a 87-es főút szélén állva, hanem félreáll a teherautóval a mellékútra és onnan viszi vissza a táblát.

fotó: Tánczos Mihály

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Az biztos, hogy ha a Volkswagen már előzésben volt, akkor a teherautó nem kezdhette volna meg a kanyarodást, de ilyenkor fontos az időtényező is, a lassan kanyarodó teherautó hátuljának ütközött a VW, így a rendőrség vizsgálja, hogy már kanyarodott a teherautó az előzés megkezdésekor, vagy a már előzésben lévő autó elé kanyarodott.

fotó: Tánczos Mihály

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: *gy* n*m g*nd*lj* s*nk*, h*gy *z*k sz*m*ly*s*n p*szt*lg*tn*k f*s...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő
jeremias: * HVG k*mm*nt sz*kc**j*b*n m*gt*l*l*d *k*t *s *lvt*rs**k*t. 4-5...
Döntetlen a világbajnok franciák ellen az Eb-n
kovacs_ugynok: n*m k*n* *nny*t *nn* m*nt * g*d*ny......
Oltatlansági igazolványt hirdetett Gődény György
Ddd911: +1 t*p*k*s b*szm* m*gy*r f*c*b*z* sz*rk*l* (t*szt*l*t * k*v*t*ln...
Mbappé és Benzema rasszista magyar szurkolókra panaszkodik egy holland lap szerint - Frissítve
Paulus_Maior: D*cs*r*t*s(??) ! K*rt k*rd*s*m v*n cs*p*n: 1. B*zt*s, h*gy *...
Most már tényleg, igazán: júliusban érkezik a hivatalos kártya