NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Bajnoki címet szerzett az ELTE SEK oktatója a magyar szenior teniszbajnokságon

Valamint egy ezüst- és egy bronzérmet is.

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ hivatalos oldalán számoltak be arról, hogy Sákovics Péter három korosztályban is indult a 39. magyar szenior teniszbajnokságon és bizony nem tért haza üres kézzel. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar szombathelyi Sporttudományi Intézetének adjunktusa bajnoki címet, valamint egy ezüst- és egy bronzérmet zsebelt be.

Mint írják, a verseny szeptember 23. és 26. között zajlott le és a nemzetközi megmérettetések hiányában az év legfontosabb versenye volt a szenior teniszezők számára. Ezzel a bajnoksággal ért véget gyakorlatilag a szabadtéri szezon, ami Sákovics számára igencsak eredményes volt.

Balta Rózsa partnereként a +50-es vegyes párosban szerezte meg a bajnoki címet, a +60-as páros kategóriában Márton Kálmánnal ezüstérmet, egyéniben pedig a +55-ös kategóriában bronzérmet nyert.

Sákovics az év három legfontosabb versenyén, a Budapest, a vidék és a magyar bajnokságon is aranyérmet szerzett, az előbbin mindjárt kettőt, de az első helyezésig jutott a Szentes Béla-emlékversenyen, a nemzetközi Szent István kupán és Keszthely város bajnokságán is.

Sákovics Péter, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar szombathelyi Sporttudományi Intézetének...

Közzétette: ELTE Savaria Egyetemi Központ – 2020. szeptember 28., hétfő

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * m*m*l*kl*t v*l*j*r*j*. *gy f*d*ss -b*rk* b*zg*m*cs*ng. M*g *...
Nyilasok vonulását osztotta meg a szovjetek helyett a fideszes képviselő
syracusa: *gy l*tsz*k, m*g *l *k*rj*k k*rg*tn* *zt * p*r *z*r *mb*rt *s, *...
Korrupt sportorvost buktatott le a titkosszolgálat
shopron: N*m p*nz k*rd*s* q j* b*l*. ...
Nincs rossz zene, csak kevés pia? A pénteki Szentivánéj zenei felhozatala próbára tette a füleinket
Mammamia: H*dj*k m*r * h*ll*m*k*t! *B *z v*n ...*kk*r h*ll*m n*m l*h*t...m...
Félő, hogy Magyarországon is kialakulhat egy negyedik hullám
Győri Miki: F*r*! Ny*g*dj*l b*k*b*n!...
Apák napi és születésnapi megemlékezés Király Gábortól