NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Covid 19

Azok is kapnak oltást, akik most kiesnek a biztosítási rendszerből

70 ezer embernek válhat érvénytelenné a TAJ-száma az elkövetkező napokban. De a Covid-19 vírus elleni védőoltás miatt nem kell aggódniuk.

A Covid-19 vírus elleni védőoltást ingyen biztosítja a kormány azok számára, akik igénylik, így ebben az esetben nincs jelentősége annak, hogyha valakinek érvénytelenítették a TAJ számát járuléktartozás miatt - mondta az ATV Híradójának az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A televízió azt követően kereste meg a minisztériumot, hogy kiderült: 70 ezer magyar állampolgár TAJ-kártyáját érvényteleníthetik február 12-én tartozásuk miatt. Erről Izer Norbert, adóügyi államtitkár beszélt a Magyar Nemzetnek , jelezve, hogy azoknak, akik fél éve nem fizették be a havi pár ezer forintos tételes járulékot, egy új szabály nyomán február közepén érvénytelenné válik a tajszámuk, így nem jár majd nekik ingyenes állami egészségügyi ellátás.

A lap szerint a NAV a napokban küldte ki a negyedik felhívólevelét, amely az aktuális tartozás és a fizetési lehetőségek mellett azt is tartalmazta, milyen könnyítéseket lehet igénybe venni.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : Pr*f* b*z*ny! M*rt * f*gg*tl*n Ny*g*t f*gy*l* * b**r*s*k*t *s, *...
Keressük a tizenegyedik helyet, ami a legjobban vonzza a fiatalokat Szombathelyen
TheOldBarbers: *zl*lg*t*m * d*lg*k*t: Pr*d*, m*l*g*k, p*l*t*k*.... * sz*v*rv*n...
Több mint kétezren vonultak az első vidéki Pride-on
miki1950 : H*l * p*nz, p*r*p*, f*gyv*r?! M*g*s l**llt *z *rb*n* v*l*szt*s*...
A szerverlelállás után csak hétfőn folytatódik az előválasztás
vadvirag: K*sz, h*gy sz*lt*l, j*v*tj*k! ...
Keressük a tizenegyedik helyet, ami a legjobban vonzza a fiatalokat Szombathelyen
joska01: *z m*t j*l*nt? H* t*tsz*k *z *r*dm*ny,*kk*r n*m sz*llt*k *l,h* n...
Valószínűleg elszállhattak az eddig leadott szavazatok az előválasztáson