NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Nem volt elégedett az új autójával, az üvegfalon át hajtott be a szalonba

Nem a megrendelt felszereltséggel kapta meg a Porschét, begurult.

Az eset még tavaly történt, de a videót a héten töltötték fel a Youtube-ra. Történt, hogy a Csú nevű, 42 éves férfi megrendelt az egyik tajvani szalonban egy Porsche Panamera Sport Turismo-t, aminek ottani alapára nagyjából 52 millió forint. De több extrát is kért hozzá, az ár így felment 65 millió forintra.

Csú befizetett 20 millió forintnak megfelelő összeget előlegként, négy hónap múlva értesítették, hogy megjött a kocsi, viszont a kért extrák nélkül. Csú pedig visszautasította a vételárból még fennmaradó összeg kiegyenlítését és úgy döntött, hogy inkább visszavonja a megrendelését.

A kereskedő viszont levelet küldött neki, hogy teljesítse a szerződésben vállalt befizetést, vagy elveszíti az előleget. Csú ekkor gurult be, és régi autójával (Porsche Cayenne-nel) az üvegfalon át hajtott be a szalonba, a pultot is odébb lökte.

A kereskedés dolgozói kihívták a rendőröket, akik letartóztatták, közveszély- és anyagi károkozás, illetve megfélemlítés miatt. Később azonban szabadon engedték, Csú pedig visszament a kereskedésbe, ahol isét rendőrök várták, de hagyták, hogy egyezkedjen a kereskedővel.

A helyi lapok szerint viszont megrekedt az egyeztetés, pedig Csú később nyilvános nyilatkozatot tett, amiben kifejtette, hogy sajnálja az esetet és igazából csak egy a piroson átszáguldó autóval való ütközést akart elkerülni, amikor véletlenül behajtott az autószalonba.

A rendőrség a Cayenne-ben talált egy csákányt és némi benzint is, de Csú nem árulta le, hogy mit tervezett az eszközökkel. Csúról pedig kiderült, hogy nem ismeretlen a hatóságok előtt, betörés és csalás miatt is meggyűlt a baj a törvénnyel. A történetnek valószínűleg nincs még vége.

Forrás: vezess.hu

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: N*v n*lk*l gy*l*zk*dn*, gy*v* *mb*r v*gy!...
Még egyszer a kompenzációról - Melyik város mennyi pénzt kapott?
Katka: *j b*nd*, n* d*m*lj h*ly*s*g*t! T* f*g*dt*l m*r b* m*n*k*lt*t?...
Eladja a Kolozsvár utcai sporttelepet a szombathelyi önkormányzat
godemperor: * v*m*lj*r*s *d*p*ntj* sz*m*t, t*h*t h**b* r*nd*lt*d m*g m*st, h...
Kínából rendelne? Júliustól mindenképpen adót kell fizetnie utána
Katka: *s*tl*g *g*ny*ss*g n*m j*h*t sz*m*t*sb* * m*gy*r *mb*rn*k?...
Vas megyében is alig győzik kiszedni a dzsuvát a vízből
mihu68: T*lj*s*n *g*z*t b*sz*lsz. D* *z*kn*k *z *gy m*s*tt*kn*k k*r m*nd...
Hűlt helyük a szombathelyi járdarepedésekbe ültetett virágoknak