NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

Szombathelyre érkezik a mágia Fantasztikus Négyese, az Art of Magic

December 9-én varázsolják el a közönséget az illúziót, a bűvészetet és a mentalizmust ötvöző előadásukkal.

Kapásból négy mágussal is találkozhatnak azok, akik december 9-én ellátogatnak az AGORA Művelődési és Sportházba. A kvartett legalább annyira észbontó produkcióval fog színpadra lépni, mint a négy lovas a Szemfényvesztők című filmben. Illúzióval, bűvészettel és mentalizmussal borzolják majd a nézők agytekervényeit.

fotó:

A négy fiatal, innovatív tehetség, megjárta már a világ legnagyobb színpadjait. Produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal. Szinte mindent tudnak, amit egy igazi bűvésznek kell; olyan gyorsan szabadulnak ki a legagyafúrtabb bilincsekből is, hogy arra még Houdini is füttyentene, olvassák az emberek gondolatait, néha eltüntetnek dolgokat, és néha még elő is varázsolják őket. Mindezt egy látványos show keretében adják elő, amit táncelemekkel és humorral fűszereznek.

A produkciót a One Nation Entertainment hozta létre. A négy férfi hamar összekovácsolódott, már ekkor látszott, hogy egy fantasztikus előadáson dolgoznak. A produkció varázslatos hangulatát a One Nation Entertainment legjobb zenészei biztosítják, akik elrepítenek a csodák birodalmába. A színpadképet Everdance táncszínház társulata teszi teljessé, akik koreográfiájukkal színesítik a műsort.

Kikből áll az Art of Magic?

Fehér Dániel – Mr. White, mentalista

A műsor és a társulat megálmodója, producere, és ami a legfontosabb mentalistája. Képessége a memóriájában rejlik és abban, hogy folyamatosan új megoldásokat keres. Innovatív, kreatív és a tudását a jó szolgálatába is szívesen állítja. Danny Blue tanítványa és felfedezettje. Már pályája elején, a legrangosabb színpadokon és versenyeken bizonyított.

Prof. Archibald Briquet, bűvész

Briquet egy minden érzelemre ható, groteszk bűvészműsorral készül a szombathelyi előadásra. Azt ígéri, hogy a közönség soraiban ülők szemközt néznek majd a legnagyobb félelmeikkel az ő bűvész showja alatt.

fotó:

Németh Gábor, illuzionista

Az illúzió mellett a kézügyességi és modern műsorszámok mestere. Gábor elkápráztatta nézőit óceánjáró luxushajókon, nemzetközi varietéműsorokban, turnézott Cipruson, Amerikában, Olaszországban és Dubaiban. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több, mint ötezer nézőt varázsolt el. A magyar közönséget Vegas című önálló estje mellett, két különleges mutatvánnyal is elkápráztatta. 2016 májusában negyven méter magasan kifüggesztve szabadult ki egy kényszerzubbonyból, júliusban pedig egy lányt tüntetett el a Szabadsághídon.

Gyertyán Balázs, bűvész

Különleges egyéniségével, lenyűgözi a közönséget, mutatványaival pedig megdöbbenti a nézőket. Balázs a világ legnagyobb alkotóitól tanult Svédországban, itthon pedig igyekezett átadni ezt a tudást, így a magyarországi bűvészélet meghatározó személyisége lett.

A Nyugat.hu bemutatja:
Art of Magic - A Mágia Művészete
2016. december 9. 19:00
AGORA Művelődési és Sportház

Fehér Dániel- Mr. White, mentalista
Prof. Archibald Briquet, bűvész
Gyertyán Balázs, bűvész
Németh Gábor, illuzionista

Zenei vezető: Mráz Fruzsina
Koreográfia: Majoros Angéla, Takács Péter / Everdance táncszínház

Jegyek még korlátozott számba kaphatók az AGORA jegypénztárában , a jegy.hu oldalán és az ismert jegyirodáknál.

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : K* k*rd*t r*nt k*rd *lt*l v*sz *l. N*gy*n h*j*z * m*gr*nd*l*r*...
Igazi ősmagyarként, Petőfi mentéjében énekli a Himnuszt Varga Viktor
miki1950 : V*nn*k m*g v*lt j*l*rt*s*lt*k * p*l*tt*n. *zt m*r cs*k * f*d*ss...
Jövő áprilisig elhúzódhat a járvány - állítja a járványelemző
miki1950 : H*ll*k m*m*l*k *r *nk*bb *zt *z *rv*nd*t*s t*nyt *nn*p*lh*tt*, ...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
miki1950 : H*j d*! *dv*z*ll*k L*ty*k! *z *kr*n fr*nt S*rv*r*n cs*k h*gyj*...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
győzelem: * v*l*szt*s*k m*gl*szn*k! * F*d*szn*k *s *z *z *rd*k*. T*r*ny m*...
Jövő áprilisig elhúzódhat a járvány - állítja a járványelemző