NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Tech

Arannyal és Petőfivel reklámoz a Microsoft

A világért sem akarnánk az amerikai szofveróriást ingyen népszerűbbé tenni, de a hozzájuk kapcsolódó ötlet, ami a Mito feneketlenül mély kreativitásának eredménye, mindenképpen megéri még annak kockázatát is, hogy bárki véletlenül vásárol egy új Office-t.

Akad olyan kreatív szakember, akinek így működik az agya: képes benne összekapcsolódni a Microsoft egyik terméke, valamint Arany János és Petőfi Sándor neve. Némi köze lehet az egészhez Nyáry Krisztiánnak is, aki nemcsak az ajánlást írta, hanem a stáblista szerint szakértőként működött közre az alkotásban.

A reklámügynökségnél azt gondolták ki, hogy áthelyezik jelen korba Petőfi és Arany legendás levelezését, azaz bemutatják, hogy a két költő hogyan, milyen csatornákon kommunikálna most egymással, és milyen eszközöket használna ennek során. Jó, persze, itt az alkalom, hogy erőszakosan belépjen a reklám megint az életünkbe, hiszen miközben jól szórakozunk, végigmegyünk a szoftverpalettán, ami egyébként nem túl sok meglepetéssel szolgál, de még ezt is érdemes elviselni.

fotó: Nyugat.hu

Tehát, akit kiráz a hideg még a gondolatától is annak, hogy valamiféle papírból készült poros könyvet vegyen a kezébe, melynek fedőlapján Arany János vagy Petőfi Sándor neve jelenik meg, az is bátran vágjon bele a kalandba, mert ha kicsit is nyitott, akkor magával ragadják a legújabb dizájnba épített ötletek és jópofaságok.

Kattintgasson bőszen, megnyitva ezt a linket , megtalálja itt a Toldi-prezentációt, linkelve térképeket, verseket, a két költő Skype-olását. Ráadásul a Microsoft azt ígéri , hogy ha további igény merül fel hasonló feldolgozásokra, arra is nyitottak. (A levelezés eredetije itt elérhető: http://mek.oszk.hu/06100/06126/html /)

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

OhneGetzi: *v*nt* m*x. k*t *lk*l*mm*l *z *gy t*k j* *tl*t sz*r*nt*m. T*rm*...
A kormány egymillió forinttal támogat minden falunapot
OhneGetzi: K* * t*k*m *lv*sg*tj* *zt b*rm*k*r *s? *gy V*kt*r k*p s*kk*l h*...
Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
miki1950 : P*nt*s*n! * m*gy*r n*p 80%- * *n**p*rt*! *z *rb*n k*sm*sk* *hh*...
Magyarország kilép az Unióból vagy Orbán elbukik? Mi lehet a vége az EU-val folytatott harcnak?
miki1950 : R*m*l*m, l*tn*kn*k *s k*v*l* v*gy! N*h*gy cs*l*dn*m k*llj*n b*n...
26 választókerületben dőlhet el a jövő évi választás, Szombathely is köztük van
OhneGetzi: J*bb*n t*lj*s*t......
Orvoshiány miatt leállt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztálya