NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Apait-anyait beleadtak a Fitt-Box ökölvívói Egerben és Nagyberkiben

Zajlik az élet az egyesület háza táján.

Kilenc Fitt-boxos bunyós látogatott el szeptember 5-én Egerbe, ahol a VI. Egri Küzdelmi Napon tartott edzőmérkőzéseken bizonyíthatták tudásukat. Mivel edzőmérkőzésekről volt szó, az összecsapások eredménye minden esetben döntetlen lett, de ez egyáltalán nem gátolta meg a srácokat abban, hogy apait-anyait beleadjanak.

„Rutinszerzés céljából kiváló lehetőségnek bizonyult a rendezvény versenyzőink számára” – mondta Varsányi Áron edző.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Az egri küzdelmeket követően 12-én Nagyberkibe utazott az egyesület öt bunyósa, hogy a XII. Szalacska Kupán léphessenek kötelek közé. Gombai Dominik utánpótlás 46 kg-ban vívott bemutatómérkőzést és nagyon szépen helytállt.

Ujhelyi Barna serdülő férfi 57 kg-ban ügyesen és kitartóan bokszolt, azonban nem tudod felülkerekedni ellenfelén, így ezüstérmet szerzett. Lukács Tifani (Büki Szakosztály) ifjúsági női 57 kg-ban sajnos sérülés miatt kénytelen volt feladni a küzdelmet, így ő is ezüstéremmel térhet haza.

Jankó Krisztián elit férfi 69 kg-ban bravúros bunyójának köszönhetően viszont aranyérmet érdemelt ki. Kiss Áron sajnos ellenfél nélkül maradt, így ő edzőmérkőzéseken fejleszthette tudását, illetve az éles mérkőzéseken szurkolt csapattársainak.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

„Minden versenyzőnk rendkívül szépen teljesített a megmérettetéseken! A hibáikon dolgozunk, az erősségeiket pedig még inkább fejlesztjük a továbbiakban is. Hajtunk tovább keményen, hiszen közelednek a Magyar Bajnokságok, amelyeken az eddigi évekhez hasonlóan idén is szép eredményeket szeretnénk elérni” – osztotta meg lapunkkal Varsányi Áron.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

fgzb: *z *j *rk*t*n*k, *k*k*t R*zs* Sz*l*rd k*pz*tt k*, v*n*lt*k *l*kz...
Különös fények Szombathely egén
fgzb: N*m k*t*l*z* *tt sz*nv*dn*d. ...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
Paulus_Maior: *S...? N*ncs *tt s*mm* l*tn*v*l*, *z *tt "m*gy*r*rsz*g&#34...
Több pénzt kapott az államtól Mészáros egri hotelje, mint maga Eger
Paulus_Maior: * FR*NCB*, h*t*k *t* n*m s*k*r*l c*lsz*m*lyn*k v*l*sz*ln*m! T*...
Hogyan, miért és miből jótékonykodik Várkonyi Andrea?
demoktatorovm: N*m *rt*l*k M*k*! H*sz*n n*m *s r*g*sztr*lt*l......
Mikortól ad védettséget az orosz vakcina?