NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Antikorrupciós tavaszi hadjáratot indít a Jobbik

Balassa Péter városi képviselő szerint Szombathelyen az északi iparterület, a földbérleti ügyek és a SZOVA beruházásai gyanúsak.

Az ország minden településén megtartják ezt a sajtótájékoztatót a jobbikos képviselők - kezdte Balassa Péter szombathelyi városi képviselő. A lényeg az, hogy a Jobbik felkutatja, kivizsgálja a korrupciógyanús ügyeket, és ha kell megteszi a feljelentéseket is - tette hozzá.

Balassa Péter
fotó: Mészáros Zsolt

A sajtótájékoztató címe figyelemfelhívó nagyon figyelemfelhívó volt:

A tolvaj politikusok börtönbe zárassanak.

És ezt az ígéretet erősítette meg Balassa is, mondván, kiakadt a korrupciós barométer, az emberek elszámoltatást akarnak.

Kijelentette, ő korábban is több vizsgálatot indított, ezek egy része folyamatban van, de vannak, amelyek érthetetlen módon elhaltak. Felidézte a Rogán-ügyet, amikor a volt V. kerületi polgármesterre, jelenlegi miniszterre terhelő adatok tűntek el a rendőrségen

2016.03.17. 11:01

Tiszta véletlen: Megsemmisült a rendőrségen a bizonyíték Rogán Antal ügyében

/ közélet 13 hsz. /
Egy cd-ről van szó, ami 800 eladott belvárosi ingatlan adatait tartalmazta.
. Hangsúlyozta, ezért független igazságszolgáltatása van szükség.

A végén bejelentette, hogy április 16-án Szombathelyre érkezik Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a párt által indított nemzeti konzultációs sorozatban.

Kérdésünkre Balassa kifejtette, hogy Szombathelyen az északi iparterület, a földbérleti ügyek és a SZOVA beruházásai gyanúsak, és ezeket mindenképpen vizsgálni fogják.

A Jobbik sajtóközleménye

„A tolvaj politikusok börtönbe zárassanak.”

A Jobbik „antikorrupciós tavaszi hadjáratot” indít, melynek keretében nemcsak a főváros, hanem a vidék gyanús ügyeinek is kérlelhetetlenül utána fogunk járni, ki fogjuk vizsgálni azokat.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke Petőfi Sándor két versével, A kutyák dalával és A farkasok dalával üzent a hatalomnak március 15-én: a kettő közti különbséget úgy érzékeltetve, hogyha Petőfi ma élne, akkor a kormányzatra utalva valószínűleg megírná a hiénák dalát is.

1956-ban és 2006-ban is ezért emelte föl hangát a magyar nép, és ezért hullatta vérét. A Jobbik bízik benne, hogy '56 közelgő kerek évfordulóját ezúttal méltósággal ünnepelheti a nemzet, és 2006-ot végre, egy jobbikos kezdeményezés nyomán az Országgyűlés is rehabilitálhatja.

A XXI. században éppúgy meg kell majd védeni a magyar szabadságot, mint a XX.-ban vagy a XIX.-ben kellett, de ma erre sajnos nincs felkészülési időszak. A ránk váró esetleges szabadságharcban egy áruló elittel és egy elbujdokolt vagy bólogatójánossá lett értelmiséggel kell szembenéznünk. A kormány érzi, hogy a nép fél a hatalomtól, így egyre korruptabbak, egyre önkényesebbek az ország vezetői. Ma is aktuális a 12 pont, de hiányzik belőle egy 13., méghozzá ez: „A tolvaj politikusok börtönbe zárassanak”.

A Jobbik „antikorrupciós tavaszi hadjáratot” indít, melynek keretében nemcsak a főváros, hanem a vidék gyanús ügyeinek is kérlelhetetlenül utána fogunk járni, ki fogjuk vizsgálni azokat.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nati: Tr*ll, l*gy*n *n*ll* v*l*m*ny*d, h* n*ncs d*g*lj *l, n* * v*r*s*...
Az ország egyik leggazdagabb embere vette meg a Savaria Szállót
Győri Miki: D* n*m t*dn*k! *s *r*gy*k! N*m k*ll *z *ly*n*kk*l f*gl*lk*zn*! *...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
Nati: Sz*gy*llh*t* m*g*t * s*k f*d*sz*s v*r*s* k*pv*s*l*, h*gy n*m *ll...
Kié lesz a szombathelyi buszközlekedés?
Pistike39: H* t*nyl*g h*l*l*s b*t*g l*tt v*ln* * l*v*l*r*, n*m k*t*szk*d*k ...
Hadiállapot a Markusovszky kórházban: Mit követel egy katona a sűrgösségire siető betegtől?
Nati: L*gk*v*sb* * k*t*n* t*h*t r*l*!...
Hadiállapot a Markusovszky kórházban: Mit követel egy katona a sűrgösségire siető betegtől?