NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Video

Amikor nem mi hányunk a politikustól, hanem a politikus hány a döglött haltól

Jól sikerült a probléma illusztrálása.

Hogy hányingerünk támad politikusoktól, az nem hír. Ha azonban a politikusok hánynak a kamerák előtt, arra már felfigyel a világ.

Ez utóbbi történt Ausztráliában, amikor Jeremy Buckingham független környezetvédő képviselő azt illusztrálta, hogy más politikusok és a multinacionális cégek hogyan teszik tönkre a folyót, ha hagyjuk.

A nyomaték kedvéért egy döglött halat tart a kezében, és közben sűrűn ismétli, hogy az iszonyú büdös.

Miközben az ország papíron milliárdokat költ a környezetvédelemre, gyakorlatilag környezeti katasztrófa történt, milliónyi döglött hallal – magyarázza.

A téma tényleg komoly, szégyelljük is magunkat, de egyszerűen nem lehet nem nevetni Buckinghamen, aki öklendezni kezd, majd kimegy a képből. Hogy aztán mi történik, az a hangokból egyértelműen kikövetkeztethető.

Jeremy Buckingham

I couldn't finish this video because I was involuntarily retching from the smell. It was one of the most disgusting experiences of my life. I felt so sick that I panicked and jumped in the river to...

A két másik fickó – mintha mi sem történt volna – folytatja a történetet, igaz, egyikük megjegyzi, hogy reméli, Jeremy túléli.

Jeremy aztán ismét felbukkan, és láthatóan kissé megzavarodva beugrik az irgalmatlanul gusztustalan folyóba, amiről az egyikük fogjegyről megjegyzi, hogy „kurvára radioaktív”, de már késő, a politikus fejest ugrik a dzsuvába.

„Életem legundorítóbb élménye volt” – nyilatkozta később Jeremy Buckingham, aki azzal magyarázta a vízbe ugrást, hogy így próbált elmenekülni a bűz elől.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

duffs: *z h*gy *z *mp*rt t*rm*k*k *z **r* m**tt *lsz*llt*k *k*. D* m* m...
Elkerülhetetlen a hús drágulása
Rőzsike : N*m l*p m*g, h*gy dr*g*bb l*sz * v*nd*gl*t*sb*n m*nd*n. S*k*n *...
Ne lepődjön meg, ha drágább lesz a kinyitó terasz
fgzb: *z*rt cs*k m*gt*l*lj* * g*zsz*r*l* " *rl*ngj*t" * V*rk*n...
Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc
osztomazeszt: M*st v*l*m* t*nyl*g *lk*zd*d*tt. S*kf*l* *p*l *gysz*rr* k*r*kp*r...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Katka: G*nd*k*zz, s*kk*l m*g*s*bb *l*tk*rt *rn*k m*g m*s *rsz*g*kb*n, n...
Hamarosan nyithatnak a mozik, színházak, vendéglátóhelyek, fürdők