NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Tech

Amikor a kémkedés betolakszik a mindennapokba

Egymás megfigyelése és nyomon követése már nemcsak a kémfilmekben lehetséges. De mégis mi a fenét keresne a családunkban?

Viszlát, magánélet, helló, elegendő ok a válásra! Egy teljesen új, eddig még sohasem látott, abszolút zseniális fejlesztés segítségével nyomon követhetünk akárkit – legalábbis azokat, akiknek hozzáférünk a SIM kártyájához. És hogy mi ennek az elképesztő találmánynak a neve? Hát GPS!

Ami most már boldogan használhatunk saját párunk ellen – ahogyan azt a gyártó is hirdeti, és ha úgy érezzük, titkolózik, kimaradozik, vagy úgy viselkedik, amit mi gyanúsnak vélünk, most már véletlenül sem kell leülni, és megbeszélni a dolgokat, ahogyan azt egy egészséges, normálisan működő kapcsolatban kéne, hanem a tudta nélkül kémkedhetünk azután, hogy éppen merre jár! Hát nem ez minden pár álma?

És kisebb, mint egy doboz cigi!
fotó: gps-nyomkoveto.com

Sőt, a kérdéses honlap szerint a kis ketyere még arra is remekül használható, hogy megfigyeljük merre kódorognak a gyerekeink, mikor éjszaka az ágyukban lenne a helyük. Mert minden bizonnyal ez majd nagyban elősegíti a tinédzserkorban amúgy is pattanásig feszült szülő-gyerek viszonyt. Semmi sem mélyíti el jobban egy család összetartását, mint egy kis kémkedés! Isten ments attól, hogy a felek esetleg kommunikáljanak egymással, vagy megbízzanak a másikban – minek is ilyen felesleges dolgokon törni az ember fejét, mikor itt van helyette a nyomkövető!

Vagy ha követjük az oldal tanácsait, akkor szabadítsuk rá a dolgot valamelyik mit sem sejtő munkatársunkra – ami nemcsak, hogy etikátlan, de már erősen a törvényesség határait súrolja. De ha már egyszer ilyen nagyszerű készüléket kaphatunk, ráadásul féláron! Csak most! Csak önöknek! A felmerülő esetleges bírósági költségekért a cég nem vállal felelősséget. És, hogy hol beszerezhető? Ha rákeresnek, megtalálják!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

OhneGetzi: *v*nt* m*x. k*t *lk*l*mm*l *z *gy t*k j* *tl*t sz*r*nt*m. T*rm*...
A kormány egymillió forinttal támogat minden falunapot
OhneGetzi: K* * t*k*m *lv*sg*tj* *zt b*rm*k*r *s? *gy V*kt*r k*p s*kk*l h*...
Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
miki1950 : P*nt*s*n! * m*gy*r n*p 80%- * *n**p*rt*! *z *rb*n k*sm*sk* *hh*...
Magyarország kilép az Unióból vagy Orbán elbukik? Mi lehet a vége az EU-val folytatott harcnak?
miki1950 : R*m*l*m, l*tn*kn*k *s k*v*l* v*gy! N*h*gy cs*l*dn*m k*llj*n b*n...
26 választókerületben dőlhet el a jövő évi választás, Szombathely is köztük van
OhneGetzi: J*bb*n t*lj*s*t......
Orvoshiány miatt leállt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztálya