NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Alter koncertek az ELTE SEK-en: IDEGEN, Grabovski, Doma Bence

Február 18-án új hangzásvilággal nyit a szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központ B-Clubja a hallgatók és a város felé.

Első alkalommal szerveznek az f21.hu közreműködésével alternatív zenei koncertet a SEK-en, ezzel elindítva egy új hullámot, aminek a célja az lesz, hogy minden hónapban kulturális, művészeti eseményeket, beszélgetéseket, vitákat és persze új zenei vonalat csempésszenek az egyetemi közeg mindennapjaiba.

Új vonal, új hangzásvilág, új fellépők, új zenekarok, új atmoszféra. Február 18-án a B-Clubban először alternatív zenei koncert. Ráadásul kapásból három formációval: egy helyi erő, két pesti banda. Alternatív, indie, underground. Gyere el, és hívj ismerősöket is, hiszen ez nem csak a SEK-eseknek szól!

Program:

 • 19:00 Kapunyitás
 • 20:00 Doma Bence
 • 21:00 Grabovski
 • 22:00 IDEGEN
 • Jegyár: 1000 Ft
  Helyszín: B-Club ELTE Szombathely

  IDEGEN // Grabovski // Doma Bence - Alter koncertek a SEK-en

  Music event in Szombathely, Hungary by f21.hu and 3 others on Tuesday, February 18 2020 with 103 people interested and 32 people going. 6 posts in the...

  DOMA BENCE

  Korábban az Újvilág utcában és a Karak zenekarban zenéltem, egy éve viszont már csak a saját dalaimra koncentrálok. Szerintem egész jók. Hallgassátok meg a Youtubeon! Fun fact: Nagyon szeretem a Vitatigrist, főleg a pirosat!

  GRABOVSKI

  Bohém melankólia Budapestről. Nemrég mutattuk be az első nagylemezünket, melyről az összes új dalt hallhatjátok majd! Garage/ indie/ beat/ alter zene magyarul.

  IDEGEN

  Az IDEGEN semmiről sem hazudik, nincs felesleges sor, sem hang. Az Idegen egység, ami izgalmas utazásra hív és magával ragad. Az IDEGEN olyan underground élményt nyújt, amitől nehezen kapsz levegőt, minden szorongásod a tánctérbe taposod és velük üvöltöd, hogy „nincsen több félelem”. Az elmúlt csaknem négy évben megjelent két nagylemeze, és több EP-je, a legutóbbi 2019 novemberében látott napvilágot Csak a szépre címmel.

  Hozzászólások (0)

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Keresés

  Hozzászólások

  lolka: * l*gn*gy*bb g*szt*st*l*ns*gr*l m*g *s f*l*dk*zt*m. K*mp*ny. T...
  Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét
  lolka: H* * "f*d*sz*s" k*ll*g*k*t "z*v*rj* *z *lsz*rt p*nz&...
  Illés Károly szerint a kormány jogosan vette el a szombathelyi emberek pénzét
  dragan: *zt *z *rd*n*r* p*r*szt v*rsl*t m**rt k*ll * v*r*s sz*v*b*n p*h*...
  Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
  Megér egy misét: *r*l*k, h*gy v*n *gy v*d*m r*nd*zv*ny v*gr* * v*r*sb*n, d* * Cs*...
  Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja
  Nati: Cs*t*rt*k m*nk*n*p!...
  Nem robbant be igazán a szombathelyi szentivánéj első napja