NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Gazdaság

Akár már holnap bejelentheti a kormány a teraszok nyitását?

A Telex szerint vagy a csütörtöki kormányinfón, vagy pénteken a szokásos reggeli rádiós interjújában maga Orbán Viktor jelenti be az újabb járványügyi enyhítéseket.

Ennek része lehet a terasszal működő vendéglátóhelyek nyitása, illetve egy májusi időpont, amikortól oltási igazolvánnyal már lehet kulturális intézményeket vagy rendezvényeket látogatni - értesült a Telex .

A lap úgy tudja, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség egy olyan előterjesztésen dolgozik, hogy minél hamarabb kinyithassanak a teraszok, és lehessen újra rendezvényekre járni. Ennek bejelentésére kerülhet sor az elkövetkező napokban, így a teraszok az iskolák nyitásával párhuzamosan, április 19-től nyitnának.

Ami az oltási igazolvánnyal látogatható rendezvényeket illeti, május 1-10. közötti időpontról hallott a lap, ugyanakkor elképzelhetőnek tartják az óvatosságot érzékelve, hogy csak május második felében történik meg a nyitás a klubok, fesztiválok és más rendezvények esetében.

A lap kereste a Magyar Turisztikai Ügynökséget is, de cikkük megjelenéséig nem érkezett tőlük válasz. Orbán Viktor egyébként korábban maga is arról beszélt, hogy ha eléri a beoltottak száma a 3-3,5 milliót, akkor következhetnek az enyhítések.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kisbodoccs: H*t, * v*s*v*zb*n *gy *gr*ln*k, *h*gy * N*m*ny* f*ty*l!...
Ellehetetlenítik az úszásoktatók munkáját a szombathelyi uszodában?
demoktatorovm: B*cs*n*t! T*bb *lm*b*t*g *rj*ng*s*! ...
Videón, ahogy a Ricsárdgír beindította a szombathelyieket és a nyarat is
okidoki: Sz*pt*mb*r v*g* *kt*b*r *l*j*, *ly*n 4. h*ll*m j*n, *r*m l*sz n*...
Indiában egy új vírusmutációt azonosítottak
okidoki: *kk*r m*st*n *z * m*ccs*s cs*v* t*l*jd*nk*pp*n?...
Videó: Luxusautókat, csőre töltött éles fegyvereket foglaltak le a NAV nyomozói
okidoki: L*h*t h*gy N*m*ny * h*b*s? V*gy K*r*g*r*? :*...
Ellehetetlenítik az úszásoktatók munkáját a szombathelyi uszodában?