NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

Adományokat gyűjt a vasi DK

Közlemény

Tavaly a magyar lakosság csaknem fele élt olyan háztartásban, ahol a szegénység és társadalmi kirekesztettség valamilyen formája jelen volt – derült ki a Tárki felméréséből. Mi, a Demokratikus Koalícióban azon vagyunk, hogy támogassuk a szegényeket, az elesetteket. Karácsony közeledtével pedig más sem kézenfekvőbb, mint az adományozás. Hiszen adni sokkal jobb, mint kapni.

A Demokratikus Koalíció Vas megye 1. számú választókerülete és annak ifjúsági tagozata, az IDE ezért hetekkel ezelőtt úgy döntött, karácsonyig adománygyűjtő akcióba kezd megyeszerte. Nekünk már nem tetsző, kinőtt ruha, édesség, régi játékok, konzervek, tartós élelmiszerek – ezeket várjuk. Az adományokat a megyében élő rászoruló családok kapják meg az ünnepek előtt.

Az adományokat a Facebook-oldalunkon meghirdetett kitelepüléseken várjuk, de előre leegyeztetve megbeszélt időpontban és helyszínen átvesszük őket, ha üzennek nekünk a dk.vasmegye@gmail.com email címen, vagy Facebook oldalunkon.

Az akcióhoz az Ifjú Demokraták, vagyis az IDE is csatlakozik, megkeresve Szombathely középiskoláit, illetve az egyetemet. Igazgatói engedéllyel 2db plakátot helyezünk ki, szigorúan IDE logóval, valamint egy dobozt adunk, amibe gyűjthetnek az adott intézmények adakozói. Az akció december 20-ig tart, ekkor az összegyűjtött felajánlásokat összefésüljük a DK felajánlásaival, és juttatjuk el őket karácsonyig.

Az adománygyűjtő sorozatunk fénypontja december 6-án, Mikuláskor lesz. Ezen a napon a Demokratikus Koalíció szombathelyi szervezete 15 órától 17 óráig egy pulttal a Fő téren lesz, ahol apró ajándékkal kedveskedünk a kicsiknek. Ugyanekkor, ebben a két órában is várjuk az adományokat, melyeket felajánlanak a szegényeknek.

Demokratikus Koalíció Szombathely

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

palig: *ssz*s k*r*kp*r *t *ly*n *l h*ny*g*lt j*rj*t*k *s l*s*t*k h*gy s...
Nem takarítják a Külső-Nárai út kerékpárútját - írja olvasónk
miki1950 : *z *lt*l*d l**rt*kk*l m*x. *gy*t*rt*k. V*n*tk*zt*tv* *z *dd*g b...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
elbandi: *h, h*gyd. *m*g m*gv*n n*k*k * c*rk*sz, *dd*g n*ncs b*j. :) m* ...
Ellenzéki előválasztás: még nem tudni, hogyan jelentkezhet, aki szavazni akar
miki1950 : N* b*ntsd, m*rt *g*z*t b*sz*l, m*gh* f*lt*t*l*s m*db*n *s m*ndj*...
Rusvai szerint hamarosan visszatérhet a kötelező maszkviselés
elbandi: v*gy n*m k*n* * f*csk* f*szk*k*t l*v*rn*... :/...
Annyi a szúnyog Győrben, hogy a polgármester a lakosok segítségét kéri