NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Őrjöngő asszony által emeletről kidobott tárgy talált el egy férfit Szombathelyen

Előállították.

A rendőrség helyszínelt szombaton délben a Paragvári utca hírhedtté vált háztömbjénél, ahol egy őrjöngő nő különböző tárgyakat szórt ki az ablakon. A rendőrök zsákba gyűjtötték az emeletről kidobott eszközöket.

Drogos L. - csak így emlegették a házban azt a nőt, aki az elmúlt napokban többször is "balhézott" a Paragvári utcai bérházban. Szombaton a harmadik emeleti ablakból dobált ki különböző tárgyakat. Az egyik eltalált valakit. Információnk szerint a nőt előállították a rendőrök.

Helyszínelés
fotó: Tánczos Mihály

A házban lakóktól megtudtuk, hogy az egyedül élő nő sokak életét megkeseríti a kiabálásával, bódult őrjöngéseivel. Drogos L. néven emlegették, hozzátéve, hogy az egyik "mocskos herbálos". Egy lakó videót is mutatott nekünk, ami pár napja készült, amikor a nő megpróbálta felgyújtani a saját bejárati ajtaját. Akkor a tűzoltók is kivonultak a bérházhoz.

- Sajnos ilyen emberek alapján ítélnek meg mindenkit ebben az elátkozott házban. Én hiába dolgozok, hiába önkénteskedek, egyszerűen félek megmondani, hol lakom, mert ez a cím mindenhol tiltólistán van. A mi életünket is megkeserítik ezek a kábítószeresek, pedig alapból nem leányálom ezekben a lepukkant, 25 négyzetméteres lakásokban lakni - panaszkodott egy férfi, aki hozzátette, szerette volna biztonságosabbá tenni a lakását és felújítást végezni rajta, de nem kapott rá engedélyt.

Kiőrjöngve
fotó: Tánczos Mihály

Ezt egy asszony is megerősítette, aki azt mondta, szerettek volna felújítást végezni és lelakni a lakásra fordított összeget, de ebbe tavaly az önkormányzat nem ment bele.

Az egykori fiatal házasok otthonában több olyan lakó is van, akinek a bank tartozás miatt elvitte a lakását, házát és kényszerből költöztek be a Paragvári utcai bérházba. -A gyerekem korábban soha nem káromkodott, most viszont már folyamatosan. Mert ez a környezet ilyen, ezt látja, ezt hallja, éjjel és nappal. Nem tudom, van-e innen kiút? - panaszkodott egy asszony, aki sajnálja, hogy Drogos L. nem égette porig a házat, hiszen szerinte ennél csak jobb lehet máshol.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés