NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Őrjöngő asszony által emeletről kidobott tárgy talált el egy férfit Szombathelyen

Előállították.

A rendőrség helyszínelt szombaton délben a Paragvári utca hírhedtté vált háztömbjénél, ahol egy őrjöngő nő különböző tárgyakat szórt ki az ablakon. A rendőrök zsákba gyűjtötték az emeletről kidobott eszközöket.

Drogos L. - csak így emlegették a házban azt a nőt, aki az elmúlt napokban többször is "balhézott" a Paragvári utcai bérházban. Szombaton a harmadik emeleti ablakból dobált ki különböző tárgyakat. Az egyik eltalált valakit. Információnk szerint a nőt előállították a rendőrök.

Helyszínelés
fotó: Tánczos Mihály

A házban lakóktól megtudtuk, hogy az egyedül élő nő sokak életét megkeseríti a kiabálásával, bódult őrjöngéseivel. Drogos L. néven emlegették, hozzátéve, hogy az egyik "mocskos herbálos". Egy lakó videót is mutatott nekünk, ami pár napja készült, amikor a nő megpróbálta felgyújtani a saját bejárati ajtaját. Akkor a tűzoltók is kivonultak a bérházhoz.

- Sajnos ilyen emberek alapján ítélnek meg mindenkit ebben az elátkozott házban. Én hiába dolgozok, hiába önkénteskedek, egyszerűen félek megmondani, hol lakom, mert ez a cím mindenhol tiltólistán van. A mi életünket is megkeserítik ezek a kábítószeresek, pedig alapból nem leányálom ezekben a lepukkant, 25 négyzetméteres lakásokban lakni - panaszkodott egy férfi, aki hozzátette, szerette volna biztonságosabbá tenni a lakását és felújítást végezni rajta, de nem kapott rá engedélyt.

Kiőrjöngve
fotó: Tánczos Mihály

Ezt egy asszony is megerősítette, aki azt mondta, szerettek volna felújítást végezni és lelakni a lakásra fordított összeget, de ebbe tavaly az önkormányzat nem ment bele.

Az egykori fiatal házasok otthonában több olyan lakó is van, akinek a bank tartozás miatt elvitte a lakását, házát és kényszerből költöztek be a Paragvári utcai bérházba. -A gyerekem korábban soha nem káromkodott, most viszont már folyamatosan. Mert ez a környezet ilyen, ezt látja, ezt hallja, éjjel és nappal. Nem tudom, van-e innen kiút? - panaszkodott egy asszony, aki sajnálja, hogy Drogos L. nem égette porig a házat, hiszen szerinte ennél csak jobb lehet máshol.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról