NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

A legjobbakat várja a Mjus World!

A termál fürdőiről és turisztikai hagyományáról híres Magyarország egy újabb gyöngyszemmel bővül, amelyről érdemes beszélni.

A Mjus World, egy új Termál Resort, mely 2016-ban kezdte el működését Körmenden egy, a cipőgyártás világában működő, olasz vállalkozó Vendéglátás iránt érzett szenvedélyének köszönhetően. Így született meg egy tökéletes ötvözete a Magyar Vendéglátásnak és a páratlan olasz minőségnek.

Mjus World
fotó: Mjus World

100.000 négyzetméteren épített csodálatos Resort, 122 szobás Szálloda, konferencia termek, 4 medencével rendelkező innovatív Termálfürdő, jakuzzik és relax zónák, panoráma SPA, kiváló minőségű éttermek, parkok és sok más szolgáltatás. A Cégnek sikere viszont a Csapattagjaitól függ, akiket itt Ambassadoroknak neveznek. Közel 100 mosoly, akik nap mint nap lelkesedést, szenvedélyt és színvonalas minőséget biztosítanak a Vendégeknek.

Mjus World
fotó: Mjus World

„Egy Cég, amelyben élni egy élmény – meséli a Mjus World General Managere – ahol a Munkatársaink részesei lehetnek ennek a projektnek.” Ebből ered a Mjus Ambassadors projekt, ami az egész Csapatot bevonja, anélkül, hogy bárki is kimaradna.

Mjus World
fotó: Mjus World

A „We love You” mottó, különböző változataiban megjelenik a Munkatársak formaruháján is. „Ez nem csak egy mottó, hanem egy őszinte ígéret és egy elköteleződés, amelyet együtt, mindannyian vállalunk – folytatja az Igazgató – mert hiszünk abban, hogy a sikerhez nem csak a gyönyörű és a modern környezet, vagy az elkápráztató dolgok kellenek.

Abban hiszünk, hogy igazán különbbé csak a személyek és a mindennapi cselekedeteik révén válhatunk. A mosoly, a részletekre való gondos odafigyelés Cégünk stratégiájának elengedhetetlen részét képezik, erre összpontosítunk, illetve ennek szellemében képezzük és formáljuk Team-jeinket.”

Mjus World
fotó: Mjus World

Az eredmények nem várattak sokat magukra. Alig több mint egy éves működés után, a Mjus World két fontos elismerést kapott a 2017-es „Év Szállása” díjkiosztó gálán. Második helyezést kapott a Minőségi díjazáson, illetve második helyezést a Szakmai díjazáson. Ez kiinduló pont és nem a cél, innen csak felfele lehet fejlődni.

Mik a tervek 2018-ra?

„Természetesen a szolgáltatásaink folyamatos bővítésére és a színvonal növekedésére összpontosítunk, hogy egyedülálló és felejthetetlen élményeket biztosíthassunk Vendégeinknek. Ehhez viszont új Ambassadorokra van szükségünk.

Tehát új álláslehetőségek vannak kilátásban?

„Igen, több személyt is keresünk különböző pozíciókra.”

Mjus World
fotó: Mjus World

Kit céloztok meg / kit szeretnétek bevonzani?

„Nekünk nem lényeges az életkor, amit fontosnak tartunk, az a tenni akarás, a Vendéglátás iránt táplált szenvedély és természetesen a mosoly. Fiatalokat (akár pályakezdőket is) és kevésbé fiatalokat keresünk, azokat akik szeretik a kihívásokat, akik unják a jelenlegi munkájukat és valami újat szeretnének kipróbálni. Az első időszakban sok nehézségünk volt, hisz a Magyar munkaerőpiac, főként a nyugati régiókban – osztja meg velünk az Igazgató – nehézségek elé állít minden vállalkozást. De a Tulajdonosunk mottójának – „Mindig csak előre” – szellemében kitűnő eredményeket értünk el. Eddig lefektettük az alapokat, most viszont eljött az idő arra, hogy új személyeket is befogadjunk.

Mit kell tenni azoknak, akik be szeretnének kerülni a Mjus Team-be?

„Elsősorban az javasoljuk, hogy nézzék meg honlapunkon , mely pozíciókra van felvétel. A karrier oldalunkon lehetőség van a pályázatok megküldésére. A kiválasztásra a különböző jelöltekkel tartott interjúbeszélgetés során kerül sor, amelyek alkalmával a toborzás- kiválasztással foglalkozó Munkatársaink felmérik a jelöltek szaktudását, képességeit és készségeit, illetve más, a munkakör betöltéséhez szükséges feltételeket. Ezt azért, mert a legjobbakat akarjuk kiválasztani, azokat akik közel állnak azokhoz az értékekhez, amelyekről korábban beszéltünk.”

Mjus World
fotó: Mjus World

Kifejtené bővebben, hogy mit ért a „legjobbak” alatt?

„Mondok egy példát: több pozícióra is keresünk személyeket, ezek között a Care Team-ünkbe is. Nagy fontosságot tulajdonítunk a Resortunk terei és helységei tökéletességének, de nem szeretjük „takarítóknak” hívni azokat a személyeket, akik ezeket a tereket gondozzák. A Care Team-ünkbe tartozó személyekben van szenvedély, szeretnek gondosan odafigyelni a részletekre, gondozzák a Resort helységeit és a Vendégeknek fenntartott tereket, hisz a Vendégeink számára ez a tényező is egy élménnyé válik.”

Mjus World
fotó: Mjus World

Mit kínálnak?

„Elsősorban egy fiatal, dinamikus Céget, kellemes légkörű és szép munkakörnyezetet. A Team Leader-einknek is köszönhetően a szakmai ismeretek és kompetenciák fejlesztési lehetőségét. Természetesen versenyképes bérezést, előnyös juttatásokat és jutalmakat. Például a Vendégelégedettség és a szolgáltatások színvonaláról kapott visszajelzések alapján jutalmakat biztosítunk, továbbá hűség bónuszt és garantált lépcsős béremeléseket. Olyan exkluzív juttatásokat, mint ingyenes belépőket a Termál parkba, jelentős kedvezményeket bizonyos szolgáltatásokra, egészen az ingyenes Vendégéjszakáig a Szállodában. Ezeket munkatársaink nem csak önmagukban, hanem az égész családjukkal vehetik igénybe azért, hogy Vendégként is megtapasztalhassák a Mjus Wolrd élményét. Egy szó, mint száz, sokat kínálunk, de sokat is várunk el” – zárja le az Igazgató.

Mjus World
fotó: Mjus World

Minden bizonnyal érdemes megnézni elsősorban a Mjus World honlapját , amely már első látásra egy különleges hely benyomását kelti és egy eredeti virtuális élményt nyújt. Továbbá érdekes álláslehetőségből valóban van bőven. Egy egyedülálló fejlődési lehetőség és egy olyan Céghez való tartozás lehetősége, amely hisz a Magyar turizmusban rejlő lehetőségekben és Munkatársaiban.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

eheti: *z*n *gy V*d*s n*m t*d m*gl*p*dn*! :) ...
Sok helyen leállt a Messenger
gnoan01: *l*sz*r n*m h*tt*m * sz*m*mn*k *m*k*r m*gl*tt*m...
Tavaszi piknikre változott a botrányos szombathelyi oltakozás
westend: *ny*d*t n*m v*tt*m * sz*mr*, t* *d**t*, m*v*l n*m b*sz*lt *ly*n ...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának
kovacsgeza: "H*t s*jn*s n*m t*d*tt s*g*t*n*, m*rt *ly*t m*nd*tt, *m*t *d...
Kormányinfó: március 15-ig maradnak a korlátozások
busman: N*m-*? T*bbsz*r *d**t*zt*l, h*jt*tt*d *gy*n*zt * m*ntr*t. F*sz t...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának