NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Tech

Forradalmi újdonságok a cyberszex világában

Szenzorokkal ellátott fehérneműket is kapnak a felhasználók.

Egy cyberszex szolgáltatást nyújtó cég tulajdonosa számolt be a Reuters -nek a legújabb trendekről. Angelina Aleksandrovich elmondta, hogy a koronavírus kitörése óta a cyberszex iránti érdeklődés fokozatosan növekszik. Szerinte egyrészt azért, mert az emberek többsége az eddig megszokott módon nem kapja meg a kívánt intimitást, másrészt mert a járvány következtében a felhasználók nyitottabbak az online megoldásokra.

A Raspberry Dream Labs nevű cég azonban nem pornót kínál, hanem megteremti annak a lehetőségét, hogy az egymástól távol élő párok minél valóságosabb, intimebb pillanatokat élhessenek át. A tulajdonos elmondta, hogy míg a VR szemüvegeket régen csak a játékosok vették, mára már teljesen elterjedté váltak, és online randikra, vagy virtuális szexre is ugyanúgy használják őket.

fotó: Pixabay

Most bemutatott syberszex találmány ötvözi a virtuális valóságot (VR), az illatot és a tapintást is. Ugyanis tapintást érzékelő eszközökkel nem csak a fejet, csuklót és kezeket látták el, hanem az erogén zónákat is. A feltalálók szerint itt az ideje, hogy a technológiát beengedjük a hálószobánkba is. A piackutatók úgy vélik, hogy a következő egy-két évben az cyberszex élményt nyújtó eszközök piaca óriásit fog ugrani.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: P*t*ns: cs*l*kv*k*p*s, j*m*d*. * h*rm*d*k j*l*nt*s: n*mz*k*p*s,...
528 millió forintért hirdette meg az állam a volt balatonberényi gyermeküdülőt
miki1950 : Sz*r*nt*m *s. ...
Megszületett a megállapodás: online is lehet szavazni az ellenzéki előválasztáson
kovacs_ugynok: *st*b*...
Megszületett a megállapodás: online is lehet szavazni az ellenzéki előválasztáson
mape55: *kk*r * B*l*t*n *l*v*l*g*n*k *s * B*l*t*nn*k *nny*. :(...
Miniszteri biztos fogja óvni a Balaton élővilágát
syracusa: J*l*s*tt? D**d*l*n v*n *tth*n? M**l*tt k*h*nysz m*g v*l*m*t. ...
Eladja a Kolozsvár utcai sporttelepet a szombathelyi önkormányzat