NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Dévényi Tibor: „Oltásnak köszönhetem az életem”

Az ország Tibi bácsija súlyos műtét után kapta el a koronavírust.

Az oltásnak köszönheti az életét Dévényi Tibor. Az ország Tibi bácsija nemrég ágynak dőlt: először súlyos mandulagyulladás volt a diagnózis, majd nem sokra rá a koronavírus tesztje is pozitív lett – tudta meg a Blikk.

A legyengült rádiós nagyon megijedt és a Blikknek elárulta, tartott attól, hogy betegség miatt kórházba kerül: „Az én koromban már minden betegség ijesztő. A hetvenötödiket taposom és ilyen helyzetben leperegnek előttem az életem dolgai. Nagyon gyenge voltam, és meg kell mondjam, megijedtem. Tartottam attól, hogy a mandulagyulladás miatt legyengült szervezetemet majd kihasználja a koronavírus.” Dévényi azt is elmondta, hogy az orvosok szeirnt az oltásnak köszönhetően él.

Dévényi Tibor
fotó: Facebook

Dévényi vigyáz magára, minden szabályt betart és otthonról készíti a műsorát. Bár hozzátette, hogy: „A kutyámmal naponta többször le kell menni, de próbálom a sétáltatást és a vásárlást is akkor intézni, amikor a lehető legkevesebben vannak az utcán, a boltban. Tartom a távolságot, vigyázok magamra és beoltattam magam, amint lehetett és nagyon fontosnak tartom, hogy más is megtegye.

Évekig ő teljesítette mások kívánságait, de természetesen Dévényi Tibornak is van három kívánsága: „ Az első természetesen az egészség, nem csak nekem, de a szeretteimnek is. A második, hogy a fiaim aktivizálják magukat és legyen végre egy unokám. A harmadik pedig, hogy legyenek újra fesztiválok, a bulik, főleg az EFOTT, a szervezők ugyanis engem kértek fel a zárónapra. Jó lenne már visszatérni a színpadra.

Hozzászólások (6)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

anatra: *z *gy f*k* n*ws l*v*g. ...
Szijjártó Péter: Globális fake news-kampány zajlik Magyarország ellen
lights: *nn*k s*mm* k*z* * h*s*gr**d*h*z, (*s * m*l*gh*z). *sz*nt* *gy*...
Edzés közben rosszul lett és elhunyt hétfőn este egy fiatal zalai focista – Frissítve
Pizsi: N*gy*n *r*lt*tt m*r *z... n*m l*h*tn* s*m*n l*p*tt*nn* * t*m*r*...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
nertars: *gy *kk*r* v*r*sb*n, h*h*. L*ny*g * l*p*s, n*p*, *k*r *r*nk*nt*...
Új, multifunkcionális sportcsarnok épülhet Körmenden
edmond: P*l*t*k** m*rk*t*ng. H* b*j*n n*k*, *l*rh*t *ly*n sz*ntr*, m*nt ...
Oltatlansági igazolványt hirdetett Gődény György