NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

A szegény embert még az ág is húzza – avagy ki találja ki ennek a Bentleynek a rendszámát?

A pénteki szép napsütésben szép autókat, és híres embereket látott olvasónk a Várkert Casino helyén működő vendéglátóhely teraszán.

A Várkert Bazár szomszédságában álló, Ybl Miklós által tervezett neoreneszánsz kis épület eredetileg egy csinos köntösbe bújtatott szivattyúházat rejtett, aztán kaszinó lett belőle. 2016-ban került magántulajdonból a Nemzeti Bank Pallas Athéné Alapítványához. Több mint 1 milliárdot költöttek rá, s a jelek szerint luxus vendéglátóhelyet is kialakítottak benne.

fotó: Olvasó

Olvasónk a pénteki napsütésben nem akárkit látott a teraszon lazulni: a magyar foci egyik kiemelkedő alakját, Dzsudzsák Balázst.

Extra a hely.
fotó: Olvasó

A vendéglátóhely mögött jópár szép autó is parkolt. Közülük a jelek szerint piros mikuláscsomaggal látták el azt a Bentley Continental GT-t. (Újonnan 60 milla az ára.) Az is lehet, hogy egy elkésett Mikulás volt.

No, hogy folytatódik a rendszám?
fotó: Olvasó

Azt nem tudhatjuk, kié az autó, az biztos, hogy a rendszám német. De vajon milyen betűk és számok következnek az ND országjelzés után? Várjuk olvasóinktól a megfejtést! Sőt, indokolhatják is, miért pont ezekre a betűkre és számokra gondoltak?

Hozzászólások (18)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kovacs_ugynok: S*nk* v*gy, t* pr*v*k*t*r tr*ll! :P...
Kidobhatják a szemétbe a mintegy 200 milliárd forint közpénzt elnyelő kukaholdingot
Ddd911: H*gy *s m*nn*. *z * sz*nt. *nn*n cs*k l*jj*bb v*n n*l* pl. ...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
Ddd911: Sz*mt*l sz*mb*n t* *s m*g*rt*n*d h*gy n*m v*lt*m f*lm*ntv* t*stn...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
polgartars: V*j*n m*nny*t g*nd*lk*dt*k *z*n * "m*g*ld*s*n"? G*zd*...
Novák Katalin bejelentette: nyelvvizsga nélkül is átvehető a diploma
polgartars: *zz*l *gy*t*rt*k, h*gy * sz*nt*kh*z k*p*st j*l j*tsz*tt*k, l**k*...
"Szombathelyi" gól a németek ellen