NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Hernádi Judit lánya felrobbantotta az MMIK-t

Honeybeast-koncerten voltunk, hoztunk is egy csomó képet. A buli amúgy minden várakozásunkat felülmúlta.

Egy éve rajongunk a zenekarért - ahogy a fél ország -, így nem is volt kérdés, hogy megnézzük a tavaly az Eurovíziós fesztivál itthon válogatóján befutott Honeybeast zenekar koncertjét az MMIK-ban. A kilencre meghirdetett bulira pár perccel korábban érkeztünk, az aulában akkor még pár ember lézengett csak. Majd miután megtudtuk, hogy előzenekar is lesz, a kávézó felé vettük az irányt, hogy magunkhoz vegyük az este első sörét, aminél drágábbat még nem nagyon ittunk Szombathelyen. Vagy a 450 forint egy korsó műanyagpoharas Borsodiért, csak szerintünk drága?!

A Room5 a piros gitáros énekesnőnek köszönhetően meglepően jól nyomta
fotó: Bonyhádi Zoltán

Nem terveztük, hogy az előzenekar alatt elhagyjuk a kényelmes foteljeinket, de annyira ügyesek voltak, hogy mégis kimentünk kicsit bemelegíteni a lábainkat. A Room5 nevű zenekar amolyan kellemes gitárzenét játszik, többnyire feldolgozásokat, de villantottak saját dalt is. Én biztosan feltűnök még a koncertjeiken, és nem csak a nagy piros gitárjával igencsak feltűnő énekesnőjük miatt, hanem mert eléggé bírtam, amit csináltak.

Tarján Zsófi igazi energiabomba volt
fotó: Bonyhádi Zoltán

Azt sejtettük, hogy Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője nem fogja majd vissza magát, de olyan energiabombára nem számítottunk, mint amit kaptunk. A korábbról már jól megszokott fekete esküvői ruhában meg sem állt a színpadon, ugrált, jött-ment, nyakon öntötte magát egy üveg vízzel, szóval mindent megtett, hogy feltüzelje az amúgy félházra hízott közönséget. Ami sikerült is, ez az energia átragadt ránk is, mindenki ugrált, mosolygott, üvöltötte a többnyire erre kitalált számokat.

Többször is lejött a színpadról
fotó: Bonyhádi Zoltán

Tarján többször is lejött a színpadról, be a közönség közé, úgy énekeltetve a körülötte állókat. Mondjuk én bírom, ha beszűrődik az első pár sor éneklése a felvételekbe, de ennyire konkrétan nem biztos, hogy szerettem volna hallani vodkanarancstól kissé artikulátlanul kiabáló rajongókat.

De amúgy az összes valamirevaló slágert megkaptuk, engem kicsit meglepett, hogy az aduászt, a Legnagyobb hőst, nem a visszában nyomták el, de ettől még ugyanúgy ütött.

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h**b* m*ntr*zz*k f*ly*m*t*s*n h*gy *lt*tt *gy*n*gy f*rt*z, *tt*l...
A járványtagadók hirtelen elkezdtek maszkot viselni, hogy megvédjék magukat a beoltottaktól
elbandi: j*h h*t *k* cs*k * m*d**b*l t*j*k*z*d*k *zt *r*k m*gl*p*t*s*k. :...
„Ötször át kellett ülnöm, és a kalauz is beszólt” – Egy egészségügyi dolgozó az ingyenes utazás tortúrájáról
belabo: S*jn*l*t*s *z *s*t, v*l*j*b*n *zt m*t*tj*, m*nny*r* t*j*k*z*tl*n...
Meghalt a férj, a bank hagyatéki számlára rakta át a pénzét, amihez az özvegy most nem férhet hozzá
elbandi: > cs*k s*m*n j*nn* *gy k*rm*ny, *m*ly*k n*m r*b*lj* sz*n*sz*t *z...
A NER emberei köröznek a volt balatonberényi gyermeküdülő fölött
belabo: *k*n*k k*t*l*z* f*z*tn* * h*lyj*gy*rt, *z n*h*zm*ny*zh*t*, h*gy ...
„Ötször át kellett ülnöm, és a kalauz is beszólt” – Egy egészségügyi dolgozó az ingyenes utazás tortúrájáról