NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Leszakadt alatta egy templomi pad, tört-zúzott mindenhol, megunta, leadott inkább 57 kilót ez a nő

Anyósa temetésén egy komplett padsor szakadt le Karen alatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Nem engedték be egy bárba, mondván, hogy túl kövér. Beszorult egy sportcsarnok forgóajtajába méretei miatt és már több kávéházi szék is bánta délutáni programjait. Nem vették fel bolti eladónak, mert nem találtak volna akkora egyenruhát, amekkorára szüksége lett volna. A 40 éves, háromgyerekes anyuka mindezt még elviselte, ám amikor anyósa temetésén egy egész sor pad szakadt le alatta, a mellette ülőkkel együtt, akkor úgy döntött köszöni szépen, nem kér többet a kövérségből.

Karen a fogyás előtt és most
fotó: www.dailymail.co.uk

Miután Karen Dawson 18 évesen elköltözött otthonról, egészségtudatos édesanyja nem szólhatott bele, mit és mikor egyen. Így hát kezdetét vehette a késő esti nasizás és a „rendeljünk valami indiai kaját, ahhoz legalább nem kell kimozdulni” életvitel. A reggeliket általában kihagyta, ebédre lecsúszott egy kis majonézes-tojásos szendvics némi rágcsálnivalóval, majd vacsira a szokásos indiai csirke rizzsel, hagymával házhoz szállítva, édességgel megkoronázva. Ez így ment egészen 2011-ig, amikor már több mint 170 kilót nyomott.

Bárhova mentem az emberek megbámultak és összesúgtak a hátam mögött. Mindig én voltam a csapat ducija és viccet csináltam magamból. De igazán sosem voltam vidám.

A végső lökés az volt, amikor anyósa temetésén leszakadt alatta egy templomi padsor, a többi vendéggel együtt. Alig várta, hogy vége legyen a szertartásnak és elmenekülhessen a templomból.

Amikor leeresztették a koporsót, arra gondoltam, bárcsak engem nyelne el a föld. Nagyon megalázó volt.

- árulta el a Daily Mailnek . Aztán belépett egy helyi klubba, ahol segítenek a mozgásban, az étkezésben, egyszóval új életet kezdeni. Karen két év alatt több mint 57 kilótól szabadult meg, és boldogabb, mint valaha. Végre tud gyerekivel játszani és jó érzéssel megy velük a játszótérre is.

Házasság, gyerekek és az idő múlása
fotó: www.dailymail.co.uk
Karen végre boldog és aktívan töltheti az időt gyerekeivel
fotó: www.dailymail.co.uk

Karen nem szeretne itt megállni, hisz fantasztikusan érzi magát és rájött, hogy a fogyás és a boldogság nem lehetetlen, még számára sem.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kopaszkutya: "....* b*l*gym*n*szt*r l**nd* k*zl*s* sz*r*nt m*jd n*gy b*zt...
Kormányinfó: szombaton nyithatnak a teraszok
Gerovics8: 1*k sz*v*kk*l *t*k * m*s*k*t!!!...
Kormányinfó: szombaton nyithatnak a teraszok
TheJames: N* *g*n, *l*gg* k*sk*ny k*r*kp*r*t *l*pb*l *s, m*st m*r v*g*rv*n...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Rőzsike : *r*lj*t*k m*gy*r*k. M*h*tt*k * k*csm*b*. *z *gy l*tsz*k s*nk*t ...
Kormányinfó: szombaton nyithatnak a teraszok
godemperor: *h*l *z *szl*p*k v*nn*k *tt k*sz*l*s*t*k, * t*bb* r*sz*n m*g n*m...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett