NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

Milyen szép, amikor a megyei napilap a netadó elleni tüntetést cenzúrázza

A tegnapi szombathelyi tüntetésnek három szónoka volt. A Vas Népe szerint a Nyugat.hu bloggere, dr. Szendrő-Németh Tamás nem volt köztük. Eltüntették a tudósításukból és a képeikről is.

Milyen kínos és elszomorító: itt tart ma a magyar média. Mert valakit nem szeretünk, nem megy át hozzánk dolgozni, vagy épp vitatkozunk vele - mint tette azt állítólag a Vas Népe digitális főszerkesztője, Mehlhoffer Tamás Szendrő-Németh Tamással - , akkor jogunk van a valóság meghamisításhoz?

Szinte valamennyi magyar médium – mi is – beszámolt a tegnap esti internet adó elleni tüntetésről. Így tette ezt a megyei napilap, Vas Népe is. Ám míg máshol szerepel a három szónok neve, a Vas Népe beszámolója szerint csak két felszólaló volt. Ezt mutatja a lap nyomtatott verziójában közölt tudósításuk, a neten lévő beszámolót pedig még megfejelték azzal, hogy míg a másik két szónokot külön képen is megörökítették, vigyáztak arra, hogy Szendrő egy képen se szerepeljen.

Minderről a szókimondásról is ismert Szendrő – aki mellesleg civilben ügyvéd és szabadságjogi ügyeket is képvisel - számol be dokumentumokkal illusztrált blogjában Így hamisítja meg a vasnépés Mehlhofer a valóságot címmel.

Ahogy írja:

Úgy tűnik, a tulajdonosi kör adja az arcát ehhez a tisztességtelen tempóhoz, mivel sajnos még mindig nem zavarták haza a csávót, ezért a pitiáner kis bosszúhadjárata keretében, egyszerűen meghamisítja a valóságot és kihuzat a tegnapi internetadó elleni tüntetésről szóló cikkből, és még arra is odafigyel, hogy a képgalériából is töröljenek.

Kollégák, mi van? Nem hoznátok vissza az ép eszeteket valahonnan az agyatok hátsó feléből?

Hozzászólások (8)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

rheingold1926: H*ly*s*n: *n *z*rt *lv*rt*m v*ln* * F*D*SZ/KDNP sz*v*v*j*t*l, v...
Egy napon belül elfogták Kálmán Olga fenyegetőjét
rheingold1926: *n *z*rt *lv*rt*m v*ln* * F*D*SZ/KDNP sz*v*v*j*t*l, v*gy v*l*m*l...
Egy napon belül elfogták Kálmán Olga fenyegetőjét
rheingold1926: K*r* l*h*tn* sz*v*zn*m?: H*nd*: N*m, m*rt n*k* *ls* * p*rt, m*s...
Czeglédy Csaba és Ungár Péter fej-fej mellett Szombathelyen, de Hende Csaba kemény dió lehet
szemtanú: *gy*s, d* * f*ns*g*s f*g*st k*nny*bb l*nn* l*ny*ln* h* pm. n*m f...
Tavaszi nagyon nagy takarítást hirdettek meg Szombathelyen
joska01: *n ny*t*tt sz*mm*l j*r*k-n*k*m *z * f*nt*s,h*gy * m*nk* l*gy*n *...
Hogyan, miért és miből jótékonykodik Várkonyi Andrea?